Bir Aile Hikayesi’nin Yeni Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?

Bir Aile Hikayesi’nin Yeni Sezon Çekimleri Ne Zaman Başlıyor?
Fox Tv'nin başarılı yapımlarından Bir Aile Hikayesi yeni sezon çekimleri için son hazırlıklarını yapıyor. Dizi ne zaman çekimlere başlayacak? İşte detaylar!

Yeni sezonun başlamasına kısa bir zaman kala geçtiğimiz sezon ekranlara gelen diziler bir bir sete inmeye ve motor denemeye başladılar. Yaklaşık 75 günlük bir aradan sonra yeniden motor diyen diziler sezona daha iyi girmek için hikayelerine ve castlarına gerekli eklemeleri yaparak daha iyi bir sezon geçirme ve reyting yönünden sıkıntıya girmeme niyetindeler. Fox Tv’de geçtiğimiz sezon yayına giren ve 12 bölüm yayınlandıktan sonra sezon finali yapan Bir Aile Hikayesi’de sete inmeye hazırlanıyor. Dizi geçtiğimiz sezon yayına geç girmesine karşın reyting yönünden başarılı bir grafik yakalamayı başarmıştı. Dizinin ne zaman 2. Sezon çekimlerine başlayacağını canlıtv takipçileri için araştırdık.

Bir Aile Hikayesi Sete İnmeye Hazırlanıyor!

Fox Tv’nin başarılı dizilerinden 2. Sezonuna başlayacak olan Bir Aile Hikayesi yeni sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Bir Aile Hikayesi’nin kadın başrol oyuncusu İrem sak dizinin yeni sezon çekimlerinin 26 Ağustos’ta başlayacağını açıkladı. 26 Ağustos’ta çekimlerinin başlayacağı dizinin büyük bir değişiklik olmazsa en erken 21 Eylül Cumartesi günü ekranlara geleceği konuşuluyor. Med Yapım imzalı Bir Aile Hikayesi 25 Mayıs tarihinde 12. Bölümle sezon finali yapmış ve tatile girmişti. Böylece dizi yaklaşık 75 günlük bir aradan sonra yeniden sete inerek motor diyecek ve yeni sezon çekimlerine başlayacak. Oyuncu kadrosunda Songül Öden, Birkan Sokullu, Olgun Toker, İrem Sak, Duygu Yetiş, Alper Saldıran, Ali Seçkiner, Serkan Ercan, Elçin Efecan ve Celil Nalçakan gibi oyuncuların rol aldığı dizi eğlenceli hikayesiyle seyirci tarafından oldukça beğenilmişti.

Bir Aile Hikayesi Yeni Sezonda Neler Olacak?

Fox Tv’nin Cumartesi akşamları yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinin ikinci sezonunun 21 Eylül’de başlayacağı tahmin ediliyor. Dizinin ikinci sezonunda Berk’i hem mutlu hem acı günler bekliyor. Yeni sezonda birbirlerine aşık olan Berk ve Derya evlenecekler ancak mutlulukları çok uzun sürmeyecek. Berk bir aksiyon filminde oynayacak, ancak meydana gelen bir kaza da Berk ağır yaralanacak ve ölümden dönecek. Bu durum Berk’i olumsuz etkileyecek ve kendini içkiye verecek. Eşi Derya bu durum karşısında her ne kadar Berk’in yanında olmaya çalışsa da Berk’i kötü günler bekleyecek ve Derya ne yazık ki Berke’e yardımcı olamayacak.

14-08-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar