Bir Annenin Günahı dizisinin başrol oyuncusu belli oldu!

Bir Annenin Günahı dizisinin başrol oyuncusu belli oldu!
Fox Tv ekranlarının yayın hayatına başlamak için gün sayan yeni dizisi Bir Annenin Günahı dizisinin başrol oyuncusu belli oldu. İşte o isimler..

Fox TV'nin en iddialı yeni dizileri arasına girmeye gün sayan Bir Annenin Günahı'nın başrol oyuncuları belli oldu. Yeni dizi hangi iki ünlü isimi bir araya getirdi? Peki Bir Annenin Günahı dizisi ne zaman başlayacak? Bir Annenin Günahı dizisinin oyuncuları belli oldu mu? İşte yanıtı..

BAŞROLLER BELLİ OLDU!

Televizyon dünyasının en çok izlenen kanallarından Fox Tv'nin yeni dizisi Bir Anneni Günahı’nın hazırlıkları tam gaz devam ediyor. Çok kısa bir süre sonra yayın hayatına başlayacak olan Bir Annenin Günahı dizi daha şimdiden büyük bir merak yarattı. Merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu ve Filiz Gülmez Pakman otururken senaryosunu ise Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan kaleme alıyor. Yabancı dizi A Mother’s Guilt'den örnek alınarak ülkemize göre uyarlanan filmin yapımcılığını da Limon Film öncülüğünde Hayri Aslan yapacak. Peki heyecan ve merakla beklenen Bir Annenin Günahı dizisi ne zaman başlayacak? Bir Annenin Günahı dizisinin yayın tarihi belli oldu mu? Bir Annenin Günahı konusu ve oyuncuları kimler?

Bir Annenin Günahı Sadri (Mehmet Aslantuğ)

Yavruları için her türlü zorluğu göze alan bir annenin hayat hikayesini konu alan dizinin başrol karakterleri belli oldu. Yeni dizi iki usta oyuncuyu bir araya getiriyor. Bu isimler Türk televizyon tarihinin en başarılı ve en gözde isimlerinden Mehmet Aslantuğ ve Özge Özberk oluyor. Çok farklı bir rolle izleyici karşısına çıkacak oyuncu Mehmet Aslantuğ, Bir Annenin Günahı dizisinde Sadri karakterine hayat verecek. Bakalım başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ'un bu rolü izleyici tarafından sevilecek mi?

Mehmet Aslantuğ yapımları

Gündoğmadan, Ateş Böceği, Belene, İz Peşinde, Başka Olur Ağaların Düğünü, Vurguna İnmek, Kopuk Dünyalar, Karayar Köprüsü, Kapıları Açmak, Yalancı, Yengeç Sepeti, Gerilla, Bir Kadının Anatomisi, Kurtuluş, Akrebin Yolculuğu, Yeni Bir Yıldız, Sıcak Saatler, Merdoğlu, Hırsız, Bir İstanbul Masalı, Hanımın Çiftliği, Aşkın İkinci Yarısı, Canım Babam, Veda, Ben Onu Çok Sevdim, Aşkın Kokusu, Kördüğüm

Bir Annenin Günahı Suna (Özge Özberk)

Erkek başrol oyuncusu Mehmet Aslantuğ'un olduğu dizi Bir Annenin Günahı'nın kadın başrol oyuncusu da güzelliği ve başarısı ile adını duyuran oyuncu Özge Özberk oluyor. Özge Özberk kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan ve çocuğu için her şeyi yapabilecek bir anne yani Suna karakterine hayat verecek. 

Özge Özberk yapımları

Canım Babam, Pis Yedili, Kolay Gelsin, Yol Arkadaşım, Sinekli Bakkal, Geniş Zamanlar, Kırık Kanatlar, Çemberimde Gül Oya, Kadın İsterse, Sır Dosyası

 

18-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar