Bir Annenin Günahı Kim Kimdir?

Bir Annenin Günahı Kim Kimdir?
Bir annenin evlatları için gerekirse günah bile işleyeceğini anlatan dizide Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin rol alıyor.

İzleyicilerin merakla beklediği Kanal D dizisi Bir Annenin Günahı 21 Kasım Cumartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana geliyor. Haliyle en çok araştırılan yapımlardan biri oldu. İzleyici merak ediyor, Bir Annenin Günahı dizisinde kim kimdir? Hangi oyuncu hangi karakteri canlandıracak? İşte o haberimiz.

Bir Annenin Günahı Kim Kimdir?

Limon Yapım’ın Kanal D için hazırladığı Bir Annenin Günahı Hayri Aslan’ın yapımcılığında bu akşam başlıyor. Bir annenin evlatları için gerekirse günah bile işleyeceğini anlatan dram dizisinde başrolleri Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor. Senaryosunu Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Filiz Gülmez Pakman’ın oturduğu dizide Nefise Karatay, Gökçe Özyol, Onuryay Evrentan, Alihan Türkdemir, Emir Çiçek, Ümmü Putgül, Ayça İnci, İsmail Düvenci, Mina Derman ve Esra Gönen görev yapıyor.

Bir Annenin Günahı konusu ve oyuncuları!

Göksu sahilinde balıkçı dükkânı işleten Suna, çocuklarıyla bir gecekonduda yaşamaktadır. Hayattaki tek dayanağı büyük oğlu Yusuf, Hukuk üniversitesi son sınıf öğrencisidir. Ev kooperatifine giren Suna’nın hayalleri vardır. Ev bitecek, Yusuf mezun olup avukat çıkacak ve her şey yoluna girecektir. Ancak kaderin ona hazırladığı kötü sürprizlerden haberi yoktur.

Suna Duman (Özge Özberk)

Çocuklarıyla gecekonduda yaşayan Suna, çevirmekte zorlandığı balıkçı dükkanıyla uğraşmaktadır. Çocuklarını okutmaya gayret ederken dişinden tırnağından artırdıklarıyla bir ev kooperatifine girmiştir. Çocukları için yaşayan bu güzel kadın, umutla kooperatiften gelecek evlerini beklemektedir.

Yusuf Duman (Mert Yazıcıoğlu)

Annesi Suna gibi hayat dolu olan Yusuf, ailesine destek olmak için okuldan arta kalan vakitlerde gizli gizli çalışır. Tek amacı mezun olup ailesini fakir hayattan kurtarmaktır..

Sadri Güngör (Musa Uzunlar)

Yağmur İnşaat’ın sahibi olan Sadri, elde ettiği başarıyı tırnaklarıyla kazanmıştır. Ailesine bağlılığıyla tanınan Sadri, yürüttüğü kooperatifin iflası karşısında çaresizdir.

Çetin Alaz (Emre Kınay)

Hırslı ve kıskanç bir işadamı olan Çetin, Sadri’nin çocukluk arkadaşı ve en güvendiği çalışanıdır. Oysa ki Çetin’in tek derdi Sadri’nin sahip olduğu her şeyi elinden almaktır.

Yağmur Güngör (Simay Barlas)

Sadri’nin tek çocuğu olan Yağmur, babasının ölümüyle yıkılır. Girdiği depresyondan onu Yusuf çıkaracaktır.

İbrahim Komiser (Pamir Pekin)

Mahallenin komiserdir. Kendisi gibi polis olan eşini bir çevirmede kaybedince kendisini işine ve iki küçük çocuğuna adamıştır. Suna’ya temiz bir aşk besleyen İbrahim, ona açılmak için uygun anı bekler.

Zehra Duman (Mina Derman)

Suna’nın genç kızı Zehra, komşuları Filiz’le beraber ünlüleri takip edip, onlar gibi olmayı hayal etmektedir.

Ali Duman (Alihan Türkdemir)

Suna’nın en küçük çocuğu olan Ali, evin neşe kaynağıdır. En çok korktuğu şey, annesinin hapse girmesidir.

21-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar