Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde Flaş Ayrılık!

Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde Flaş Ayrılık!
Tv 8’in başarılı dizisi Doğduğun Ev Kaderindir Dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Dizinin başından beri dizide rol alan ünlü oyuncunun diziden ayrıldığı ortaya çıktı!

Tv 8 ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonunda olan Doğduğun Ev Kaderindir Dizisi Çarşamba akşamları yayınına devam ediyor. OGM Yapım tarafından hazırlanan ve yaşanmış bir hayat hikayesinden uyarlanan dizi kanalın en iyi reyting yapan işleri arasında bulunuyor. Demet Özdemir İbrahim Çelikkol, Engin Hepileri gibi oyuncuların yer aldığı dizi geçtiğimiz sezon başlamış ve aldığı yüksek reytinglerle sezona damgasını vurmuştu. Bu sezonda aynı şekilde yüksek reyting almayı başaran dizi de geçtiğimiz sezon başlayan hikayede büyük bir değişiklik yaşandı. Dizide gerçekleşen değişiklikle birlikte bazı oyuncular diziden ayrılırken bazılarının da rolleri azaldı. Dizinin hikayesinde geçen sezon büyük bir yer tutan ve dizinin en güçlü taraflarından olan Faruk karakterini canlandıran Engin Hepileri de rolü azalan oyunculardan biri oldu. Ancak dizide oyuncunun artık hikayesinin bittiği bugün oyuncunun ve dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir’in sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı. İşte detaylar!

Engin Hepileri Diziden Ayrılıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde flaş bir ayrılık iddiası gündeme geldi. Dizinin başladığı günden beri dizide rol alan ve başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Engin Hepileri’nin diziden ayrılacağı iddiası bugün sosyal medyada yer alan haberlerle ortaya çıktı. Dizide aynı seti paylaştığı Demet Özdemir’in sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım dizide Faruk karakterini canlandıran Engin Hepileri’nin diziden ayrılacağını ortaya çıkardı. Henüz bu iddia doğrulanmamış olsa da dizide rolü oldukça azalan ve artık zaman zaman sahnelerde yer alan Engin Hepileri’nin ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Kimse Bilmez’den ayrılarak Doğduğun Ev Kaderindir’e geçen Engin Hepileri böylece bir diziyi daha bitirmeden diziden ayrılmış oluyor.

Sosyal Medya Mesajları Ortaya Çıkardı!

Engin Hepileri’nin Doğduğun Ev Kaderindir’den ayrılacağı Engin Hepileri ile Demet Özdemir’in sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla ortaya çıktı. Faruk karakterini canlandıran Engin Hepileri’nin sosyal medya hesabından “yeni heyecanlar… Yeni başlangıçlar…” notuyla paylaşımda bulunmasına dizide Zeynep karakterini canlandıran demet Özdemir’den cevap geldi. Zeynep Özdemir aynı seti paylaştığı Engin Hepileri’nin mesajına “İyi ki… Canım@hepileriengin her zaman şahaneydi seninle sette olmak, çalışmak bir gün başka bir yerde yeniden” ifadeleriyle cevap vermesi oyuncunun diziden ayrılacağını ortaya çıkardı. Henüz ne zaman diziden ayrılacağı bilinmeyen Engin Hepileri böylece Doğduğun Ev Kaderindir’e veda etmiş oldu.

20-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar