Bir Derdim Var Dizisinin Hikayesi ve Oyuncuları Belli Oldu

Bir Derdim Var Dizisinin Hikayesi ve Oyuncuları Belli Oldu
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve hazırlıkları tamamlanan Bir İhtimal Daha Var dizisinin hikayesi ne ve oyuncuları kimler?

Yeni başlayacak diziler için çalışmalar yapım şirketleri aracılığı ile devam ediyor. Yeni sezonun ikinci bölümünde yayın hayatına başlayacak olan ve cast ve prodüksiyon çalışmaları devam eden diziler arasında yer alan Bir İhtimal Daha Var dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Çok yakında sete çıkarak çekimlere başlaması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci yer alırken dizinin senaryosunu Yekta Torun kaleme alıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların kadrosunda bulunduğu dizi AyNA Yapım tarafından Kanal D için hazırlanıyor. Ünlü oyuncular Birce Akalay ve Mert Fırat’ın başrolünde yer alacağı psiko dram türündeki dizinin yayın hayatına başlaması için hızlı ve titiz bir çalışma yürütülüyor.

Bir İhtimal Daha Var Hikayesi Ne?

AyNA Yapım tarafından hazırlıkları süren ve yakında çekimlere başlayacak Bir İhtimal Daha Var Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak. Ünlü isimlerin bir araya geldiği dizide ergenlik sorunlarıyla boğuşan gençlerin ve ailelerinin hikayeleri ele alınacak. Dizi hikayeleri bölümlük konular halinde seyirciyle buluşturacak. Dizi, ergenlik sorunlarıyla boğuşan gençler ve ailelerine bir umut ışığı yakmayı hedefliyor. Meslektaşlarından hep bir adım önde olan Doktor Nilüfer Toska’yla (Birce Akalay) beraber cam kırıklarının üzerinde yürürken insan zihninin sırlarına yolculuk yapılacak ve hayatta her zaman bir umudun var olduğu anlatılacak. Öbür taraftan mesleğini tehlikeye sokacak büyük sırrı Doktor Nilüfer’in peşini bırakmayacak ve bu durum tavizsiz savcı Ömer ile (Mert Fırat) büyük bir çatışma yaşayacak.

Bir İhtimal Daha Var Oyuncuları Kimler?

AyNA Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan ve yakında sete çıkacak olan Bir İhtimal Daha Var dizisi için çalışmalarda sona yaklaşıldı. Kanalın iddialı ve dikkat çekecek yapımları arasında yer alacak dizide yer alan oyuncular ise belli oldu. Merakla beklenen Bir İhtimal Daha Var dizinin oyuncuları arasında

-          Birce Akalay

-          Mert Fırat

-          Engin Hepileri

-          Neslihan Arslan

-          Erdem Şenocak

-          Başak Gümülcinelioğlu

-          İdil Sivritepe

-          Sami Aksu

-          Şennur Nogaylar

-          Eylül Ersöz

-          Ata Artman

-          Ava Yaman

-          Esila Umut

-          Ataberk Mutlu

-          Ezgi Gör ve

-          Efe Poylu yer alıyor.

24-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar