İdo Tatlıses’in Nişanlısı Yasemin Şefkatli’den Bekarlığa Veda Partisi

İdo Tatlıses’in Nişanlısı Yasemin Şefkatli’den Bekarlığa Veda Partisi
İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile 7 Ekim’de nikah masasına oturacak olan Yasemin Şefkatli Hamamda Gelin Hamamı yaptı.

Magazin basını ve sosyal medya ünlüler dünyasında zaman zaman yaşanan bir etkinliği gündemine taşıdı. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile nişanlı olan ve yakında nikah masasına oturacak olan güzel isim Yasemin Şefkatli yakın arkadaşlarıyla birlikte bir hamamda bekarlığa veda partisi yaptı. Beşiktaş’ta bir restoranda yemek daveti veren Şefkatli’yi yakın dostları yalnız bırakmadı. Yemeğin ardından birlikte gelin hamamı yapmaya karar veren ekip birlikte hamama gittiler ve doyasıya eğlendiler. Hamamda arkadaşlarıyla güzel zamanlar geçiren Yasemin Şefkatli ayrıca göbek taşında dansöz oynattı. Arkadaşlarının organize ettiği gelin hamamında oldukça renkli anlar yaşayan Yasemin Şefkatli ve yakın arkadaşları burada çekilen fotoğraflarla özellikle sosyal medyanın gündeminde yer aldı ve oldukça konuşuldu.

Yasemin Şefkatli ve Arkadaşları Hamamda Dansöz Oynattılar

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile evlenecek olan ve geçtiğimiz yıl nişanlanan Yasemin Şefkatli bekarlığa veda partisi yaptı. Geçen sene nişanlanan ve düğünlerini pandemi nedeniyle ertelemek zorunda kalan Yasemin Şefkatli sonunda nikah tarihlerini belirediler. Nikahtan önce Beşiktaş’ta bir restoranda yakın arkadaşlarıyla yemek yiyen ve ardından bir hamama giden ekip burada gelin hamamı eğlencesi yaparak gönüllerince eğlendiler. Kız kıza yapılan bekarlığa veda partisinde Yasemin Şefkatli ve arkadaşları göbek taşında dansöz oynattılar. Daha önce pandemi nedeniyle nikah tarihlerini erteleyen İdo ile Yasemin çifti 7 Ekimde nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Nikahtan önceki bu son günlerini gönlünce yaşamak isteyen Yasemin Şefkatli hamamda gelin gecesi yaptı ve hamamda doyasıya eğlendi. Sosyal medya hesabında geniş şekilde yer alan habere pek çok yorum yapıldı. Düğün masrafları için kesenin ağzını açtığı iddia edilen İbrahim Tatlıses’in düğün için 1,5 Milyon TL harcadığı iddia edildi. Çiftin nikahı 7 Ekimde kıyılacak.

Yasemin Şefkatli Kimdir?

Bundan yaklaşık 1 yıl önce İdo Tatlıses ile nişanlanan ve 7 Ekimde nikah masasına oturacak olan ünlü isim Yasemin Şefkatli 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 28 yaşında olan ünlü isim İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından mankenlik ve modellik yapmaya başlamıştır. Ünlü isim yaklaşık 3 yıldır İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile birliktedir.

02-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar