Yasemin Şefkatli’den İdo Tatlıses İle Tanışma Hikayesi

Yasemin Şefkatli’den İdo Tatlıses İle Tanışma Hikayesi
Geçtiğimiz Ekim ayında ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile dünya evine giren manken Yasemin Şefkatli, İdo Tatlıses ile tanışma hikayelerini anlattı.

Magazin dünyasının önde gelen isimlerinden olan ve hemen her gün bir haberle gündemde yer alan ünlü isimler İdo Tatlıses ve ekim ayında dünya evine girdiği eşi Yasemin Şefkatli bir kez daha gündemdeki yerlerini aldılar. Uzun süren bir aşkın sonunda görkemli bir düğünle dünya evine giren çift şu sıralar evliliklerinin ilk aylarının heyecanını yaşarken sık sık sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla mutluluklarını sevenleriyle paylaşıyorlar. Birbiriyle uzun zamandır birlikte olan çiftten Yasemin Şefkatli bir gazeteye verdiği röportajda eşi İdo Tatlıses ile nasıl tanıştığını anlattı. İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile beş yıl gibi bir süre birlikte olan ve en nihayetinde Ekim ayında evlenen çiftin tanışma hikayeleri de oldukça ilginç. İşte magazin dünyasının ünlü çiftinin tanışma hikayeleri.

Beş Yıldır Birlikteler

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses ile beş yıldır bir aşk yaşayan ve geçtiğimiz ekim ayında dünya evine giren Yasemin Şefkatli İdo Talıses ile olan tanışma hikayelerini anlattı. Yasemin Şefkatli bir gazeteye verdiği röportajda “beş yıl oldu biz tanışalı. İdo ile iki hafta boyunca bir mekanda karşılaşıyorduk. İdo da bir gün beni görüp, Instagramına bir fotoğraf koydu. Üzerinde sarı bir tişört vardı, restoranın adını yazıp “sarışın kız beni bul” yazdı. Daha önceden İdo ile tanışmıyorduk. Sonra sosyal medya hesabına baktım galiba. İdo’ya ilk mesajı da ben attım. Paylaşımını biraz komik bulmuştum, ama hoşuma da gitmişti” ifadelerini kullandı.

Evleneceğim Adam Bu Demedim

1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Yasemin Şefkatli ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından mankenlik ve modellik yapmaya başlayan Yasemin Şefkatli ilk karşılaştığında İdo Tatlıses hakkında düşündün sorusuna ise ilginç bir cevap verdi. Yasemin Şefkatli” ilk tanıdığımda İdo asi ruhlu bir adamdı. Evleneceğim adam bu dememiştim ama etkilenmiştim. Düğün günü çok az şeyi hatırlıyorum. Düğüne çıkış anımı, evet dediğimiz anı ama çok keyifliydi güzel bir hatıra kaldı hepimize. Şu an çocuk düşünmüyoruz, evliliğin tadını çıkarmak istiyoruz. Sonra inşallah bir gün olur” ifadelerini kullandı.

23-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar