Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç Recep İvedik 7'de

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç Recep İvedik 7'de
Disney Plus’ta yayınlanmaya başlayan Recep İvedik 7’de ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ta rol aldı. Ünlü isim sürpriz bir karakteri canlandırıyor.

Şu sıralar hemen herkesin hakkında konuştuğu ve tanıtımları ve fragmanlarıyla herkesin dikkatini çeken Recep İvedik 7 filmi internet yayın platformu Disney Plus’ta 9 Aralık itibariyle seyirciyle buluşmaya başladı. Ünlü Recep İvedik serisinin son filmi olan yaz aylarında çekimleri tamamlanarak kurguya giren ve Disney plus abonelerinin heyecanla beklediği Recep İvedik 7 bu sefer sinema salonları yerine internet yayın platformunda yayınlandı. Disney Plus’ın da büyük beklenti içinde olduğu ve büyük bir bütçe ayrılarak çekimi yapılan filmde ünlü komedyen Şahan Gökbakar rol alıyor. Ayrıca başka isimlerin de yer aldığı filmde sürpriz oyuncu da yer aldı ve filmi izleyenler bu ismi görünce oldukça şaşırdı. Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ın da birkaç sahnede rol aldığı Recep İvedik 7 şimdiden oldukça beğenildi ve seyredenlerden tam not aldı.

Murat Dalkılıç Recep İvedik 7’de!

Son dönemin başarılı şarkıcılarından biri olan ve müzik sektöründe özellikle genç kitleye hitap ederek büyük beğeni toplayan şarkıcı Murat Dalkılıç’tan sevenlerine büyük bir sürpriz geldi. Pek çok seveni olan ünlü şarkıcı son olarak Disney Plus’ta yayınlanmaya başlayan recep İvedik serisi filmlerin sonuncusu olan Recep İvedik 7’de rol aldı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre 9 Aralık’ta Disney Plus’ta yayına giren ve şimdiden büyük beğeni toplayan Recep İvedik 7’de ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ta rol aldı. Filmde sürpriz bir sahnede yer alan ünlü şarkıcı filme renk kattı. Görenleri de şaşırtan Murat Dalkılıç’ın filmde varlığı daha önce açıklanmamış ve oyuncu kadrosunda da yer almamıştı.

Recep İvedik 7

Türkiye pazarında haziran ayında yayına başlayan ve pek çok ünlü isimle anlaşmalar yaparak orijinal içerikler hazırlatan internet yayın platformu Disney Plus ünlü oyuncu Şahan Gökbakar ile de anlaşma yapmış ve Recep İvedik 7’nin hazırlanması için çalışmalar başlamıştı. Senaryosu Şahan Gökbakar tarafından kaleme alınan Recep İvedik 7 için çekimler yaz aylarında yapılarak filmin kurgusuna geçilmişti. 9 Aralık’ta yayınlanmaya başlayan filmde Recep İvedik bu kez kırsalda babaannesinden kalan bir evde yaşamaya karar veriyor. Ancak köyün doğal hayatının bozulmaya başlaması üzerine Recep İvedik harekete geçerek mücadeleye başlıyor. Şahan Gökbakar, Öznur Serçeler, Büşra Altın rol alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Togan Gökbakar yapıyor.

10-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar