Vouge Türkiye dergisinden Ajda’ya 60. Sanat yılı sürprizi

Vouge Türkiye dergisinden Ajda’ya 60. Sanat yılı sürprizi
Ajda Pekkan’ın çenesini kapattığı pozunun çok beğenildiği hatta ünlü isimler Derin Mermerci ve Afra Saraçoğlu’nun da oyunu bu kapaktan yana kullandığını belirttiler

Bu sene Süperstar Ajda Pekkan’ın kaçıncı sanat yılı? Ünlü sanatçı kaç yaşına girdi? Vouge Türkiye’nn Ajda için özel kapak hazırladığı dergi ne zaman bayilerde olacak? Ajda Pekkan için derginin moda direktörü ne dedi? Ajda için dergiye kimler yazı yazıyor? Dergi için çekimleri hangi ism yaptı? Yeni albümü hangi şirketten çıkacak? Ajda Pekkan ve son çekimleri hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızda.

Vouge Türkiye dergisinden Ajda’ya 60. Sanat yılı sürprizi

Türkiye’nin süperstarı ünlü şarkıcı Ajda Pekkan sanat yılının 60. Yılını kutluyor. Şubat ayında 77. Yaşına giren Pekkan için Vouge Türkiye dergisi özel bir sayı hazırladı. Foto çekimlerinin moda direktörlüğünü yapan ünlü stil danışmanı ve modacı  Ceylan Atınç “ Ajda her giydiği elbiseyi o kadar iyi taşıyor ki bana çok az düştü”

Dergi 3 farklı kapak hazırladı

Süperstar için özel hazırlanan derginin Ajda Pekkan özel sayısı 24 Nisan 2023 Pazartesi günü hem bayilerde hem de dijital alanlarda satışa sunulacak. Cüneyt Akeroğlu u özel sayı için 3 farklı kapak hazırladı. Sosyal medyada usta yorumcunun süperstar için çektiği pozlar oldukça fazla beğeni aldı. Hangi poz daha fazla oy alacaksa kapakta onu kullanacağını açıklayan Vouge Türkiye, Ajda Pekkan’ın çenesini kapattığı pozunu en çok oy aldığını açıkladı. Bu kapak pozunun çok beğenildiği hatta ünlü isimler Derin Mermerci ve Afra Saraçoğlu’nun da oyunu bu kapaktan yana kullandığını belirttiler.İşte o kapak;

Ajda özel sayısı için pek çok ünlü  isim yazı yazdı

Vouge Türkiye neredeyse bu sayısını tamamen Ajda Pekkan’a ayırmış gibi. Hatta Ajda Pekkan için bir çok isme yazı yazmaları konusunda istekte bulunmuş. Bu isimlerden şimdilik ulaşabildiklerimiz Ertuğrul Özkök, Sezen Aksu, Şehrazat, Mazhar Alanson, İzzet Öz oldu. Ajda Pekkan aynı zamanda yeni albümünü çıkarmak için canla başla çalışıyor. Yeni albümü Poll Production by Polat Yağcı  tarafından çıkacak olan Pekkan bir taraftanda albüm hazırlıklarını sürdürüyor?

Ajda Pekkan kimdir?

12 Şubat 1946 İstanbul doğumlu. İstanbul Çamlıca Kız Lisesi'nde okuyan Pekkan 1963 Ses dergi sinema artist yarışmasını kazandı. Aynı yıl Adanalı Tayfur filminde başrol oynadı.Onlarca filmde oynadıktan sonra kariyeine şarkıcı olarak devam etme kararı aldı.Türkiye’nin en çok satan şarkıcılarındandır.

13-04-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar