Bir Zamanlar Çukurova 53. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 53. bölüm izle!
Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle bu akşam Atv ekranlarında olacak. Heyecan dolu sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek Bir Zamanlar Çukurova 53. bölüm izle!

Ekranların sevilen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurova heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam yayında olacak. Tims&B Productions'un başarılı yapımlarından biri olan Bir Zamanlar Çukurova her perşembe saat 20:00'da Atv ekranlarından seyirciyle buluşuyor. Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Kerem Alışık gibi usta oyuncuların yer aldığı dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova heyecan ve aksiyon dolu 53. Bölümü ile bu akşam Atv'de. Bir Zamanlar Çukurova'yı internet üzerinden canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

 

Bir Zamanlar Çukurova'da heyecan dolu sahneler sizi bekliyor

Murat Saraçoğlu'nun başarılı yönetmenliğinde iki sezondur ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova çok sevilen diziler arasında. Yarım kalmış aşkların ve bitmeyen hesaplaşmaların işlendiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncu kadrosu ve çekim mekanlarıyla da beğenilen bir yapım. 52 bölüm yayınlanan dizinin sürprizlerle dolu senaryosu bir sonraki haftayı iple çektiriyor. Aksiyon sahnelerinin bol olduğu 52. bölümün ardından yayınlanan 53. bölüm fargmanı da dizinin takipçilerini heyecanlandırmıştı. Fragmanda yer alan sahnelerde Demir'in ölümün kıyısında olduğu görülürken, Müjgan hastanede bebeğinin sağlığı için dua ediyor. Diğer yandan Behice Hünkar'ı sözleriyle sıkıştıryor ve sırlarını bildiği imasında bulunuyor. Bu akşam yayınlanacak Bir Zamanlar Çukurova 53. bölüm izle!

Fekeli Kerem Alışık diziden ayrılıyor mu?

Merakla beklenen 53. Bölümde  en çok merak edilenlerden biri de fargmanda görülen Fekeli'nin fenalaşması sahnesi oldu. Hünkar'ın Fekeli'ye neler anlattığı ve sonrasında Fekeli'nin kalp krizi geçirmesi diziye olan ilgiyi arttırmış görünüyor. 53. Fragmanı yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli sahnesi, karakteri canlandıran sevilen oyuncu Kerem Alışık'ın diziden ayrılacak mı sorusunu da gündeme getirmişti. İki sezondur ilgiyle takip edilen Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar ve Kefeli'nin aşkı da seyirciyi ekrana bağlayan hikayelerin başında geliyor. Fekeli'nin son durumunun ise bu akşam yayınlanacak Bir Zamanlar Çukurova 53. bölüm'de netleşmesi bekleniyor. Bir Zamanlar Çukurova her Perşembe Atv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bir Zamanlar Çukurova'yı canlitv.com adresinden de takip edebilir ve canlı olarak seyredebilirsiniz.

30-01-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar