Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm İzle!
Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm İzle; 24 Eylül Çarşamba 65. Yeni bölümüyle ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 65. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde

Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Nazan Kesal, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölümüyle 24 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor. Bu sezon yayınlanacak ikinci bölümü olan ve üçüncü sezonuna giren Perşembe akşamlarının en çok seyredilen yapımlarından Bir zamanlar Çukurova’da bu sezon oldukça hızı başladı. Adana’da işlerin iyice karıştığı, Yılmaz ile demir arasındaki rekabetin ve kavganın her bölüm daha da büyüdüğü ve Fekeli ile Hünkar Hanım arasındaki yıllara dayanan aşkın artık herkes tarafından bilindiği Bir Zamanlar Çukurova bu akşam 65. Bölümüyle yine nefesleri kesecek gibi görünüyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Son bölümde hapishaneden çıkan ve çocuklarına uzun süredir hasret kalan Züleyha konağa dönmüştür. Ancak konakta, konağın hanımı gibi değil de bir çalışanı gibi yaşamak zorundadır. Demir’in Züleyha’ya verdiği ceza henüz bitmemiştir. Her şeye çocukları için katlanan Züleyha ise bu duruma daha fazla dayanamamaktadır. Üstelik Demir’in bu katı inadına annesi Hünkar Hanım bile bir şey yapamamaktadır. Ancak yaşadıklarına daha fazla dayanamayan Züleyha Yılmaz’a Adnan’ın onun oğlu olduğunu söyler. Bu itiraf her şeyi değiştirmeye yetmiştir.

Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Atv ekranlarında bu sezon üçüncü sezonuyla ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova yine heyecan fırtınaları estiriyor. Son olarak her şeyi Yılmaz’a itiraf eden Züleyha artık yaşadıklarına daha fazla dayanamamaktadır. Yıllar önce eşi tarafından aldatılan ve bunu içine atan Hünkar Hanım bu sefer oğlunun da aynı şekilde Züleyha’yı aldattığını öğrenmiştir. Hünkar Hanım ilk kez oğluna karşı inanılmaz bir öfke beslemektedir ve ondan hesap sormak istemektedir. Demir ise tüm yaşadıklarının üstüne bir de Sevda’yı tüm Çukurova’nın göreceği bir yere götürür ve adeta annesine meydan okur. Bu sırada Doktor Sabahattin ve Savcı Jülide’nin dünü gelip çatmıştır. Herkes düğün telaşındadır. Şermin ise Hatip’in ölümüyle oldukça sarsılsa da düğün haberini alınca adeta deliye döner. Gafur ile konuşan Şermin öfkesini dizginlemeye çalışırken kendisinin Hatip’in katili olduğunu bildiğini sandı Şermin’e karşı Gafur oldukça dikkatli ancak çaresidir. Her şey yolunda gidiyor derken Fekeli eline silahı bir kez daha alır. Bu sefer Ankaralılar diyerek peşine düştüğü bambaşka biri çıkacaktır. Bir Zamanlar Çukurova 65. Yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek gibi duruyor.

Bir Zamanlar Çukurova 65. Bölümü tek parça izlemek ve diziyle ilgili gelişmelerden haberdar olmak için canlitv.com adresinden ayrılmayın.

24-09-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar