Bir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 67. Bölüm İzle!
Bir Zamanlar Çukurova Bölüm İzle; 8 Ekim Perşembe 67. Bölümüyle ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin 67. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Bir Zamanlar Çukurova Bölüm İzle; Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık’ın rol aldığı Bir Zamanlar Çukurova Perşembe akşamı 67. Bölümüyle saat 20.00’da Atv’de ekranlara geliyor. Bu sezon 3. Sezonu olan ve seyircinin heyecanla takip ettiği bir hikayeyi ele alan Bir Zamanlar Çukurova bu sezona iyi başlayan yapımlardan. Her ne kadar eski günlerindeki başarıyı yakalayamasa da yine de reytinglerde iyi durumda olan yapımın son bölümünde seyirci yine heyecanlı bir serüvene tanıklık edecek. Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin 67. Bölümünü izlemek ve bu heyecana ortak olmak için diziyi sitemizden takip edebilirsiniz.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Atv ekranlarının 3. Sezonuna giren ve kanalın başarılı ve heyecanlı yapımlarından olan dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova bu sezona da iyi başladı. Heyecanlı hikayesiyle seyirciyi içine çeken ve reytinglerde oldukça başarılı sonuçlar elde eden dizinin yayınlanan son bölümünde adeta heyecan fırtınası esmişti. Demir’in Sevda oyununu bozan Hünkar Hanım ve Demir büyük bir kavgaya tutuşurken Fekeli’de kendisine tuzak kuranın yeğeni olduğunu öğrenmiştir. Bu sırada yılmaz ve Züleyha ilişkisi her an daha da ilerlemektedir.

Bir Zamanlar Çukurova 67. Bölümde Neler Yaşanacak?

Heyecanlı ve fırtınalı bir bölümle ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova’da bu akşam seyirci adeta ekrana kilitlenecek. Demir Züleyha’nın vurulduğu silahın Yılmaz’a ait olduğunu öğrenince yerinde duramaz ve Fekeli konağına baskına gider. Demir Züleyha’yı vuran Müjgan’dan bunun sebebini öğrenmek ister ama Müjgan ve Behice Demir’e karşı durmaktadırlar. Bu sırada Züleyha ile planlarının bozulmasından korkan Yılmaz’da Müjgan’ı savunmaya başlar. Fekeli ise bu sırada Behice’nin kolundaki kanı hatırlar. Fekeli bunu Behice’ye de söyler ve ummadı bir tepkiyle karşılaşır. Behice yeğeni Müjgan’la birlikte İstanbul’a gitmekle tehdit eder herkesi. Bu sırada Yılmaz savcıya giden Demir’i durdurmak için elinden geleni yapmaktadır. Yılmaz Züleyha ile kaçma planlarının bozulmaması için her şeyi yapmaktadır. Öbür taraftan demir Yılmaz’ın annesi Hünkar hanım’ın hisselerini almak istediğini bilmekte ve buna karşı çıkmaktadır. Bir Zamanlar Çukurova yine heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Bir zamanlar Çukurova bu akşam Atv’de ekranlara geliyor.

08-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar