Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm İzle!

Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm İzle!
Bir Zamanlar Çukurova 68. Bölüm İzle, Yılmaz geçmişin hesabını Hünkar Yamana mı ödetecek? Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ful izlemek için detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz!

Başrollerini Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Furkan Palalı ve Melike ipek Yalova gibi başarılı isimlerin yer aldığı Tims Productions'un Burak sağyaşar tarafından yaptığı projenin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu yer alıyor. Çekimleri adından anlaşılıcağı üzerede Adana'nın çukurova bölgesinde gerçekleştirilen dizi için platolar oluşturulmuş, tarihin yaşanmışlık kokusunu seyirciye işlemek adına hiç bir masraftan kaçınılmıyor. Bu akşam 68. bölüm ile seyircisine ulaşacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Behice yine abartıları ile Müjgan'ı çileden çıkarır. Müjgan baştabib olmuş ama ilk gününde hastanedeki ilk icraatı ortalığı birbirine katar. Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm izlemek ve Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 68. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Bölüm İzle; Bu akşam yayınlacak Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha kaçma girişiminde bulunur. Çocuklarını alarak Hünkara ve konaki tek dostu olan Gülten'e veda ederek yola çıkar. Fakat yolda onu hiç tahmin edemediği bir sürpriz beklemektedir.  Yılmaz kaçamamalarının sebebi olarak Hünkar'ı görür. Güvenemediği için onu bir klubeye kapatıp hesap sormak isterken Hünkar yaman bir anda alevler içerisinde kalır. 

Yılmaz ve Züleyhanın aşkından tıpkı kendileri gibi sınavlar dolu olduğunu görünce, yine avuntuyu birbirlerinde bulurlar. İki eski aşık yine sırtsırta verirler. Yılmaz ise Kerem aliyi alarak evden ayrılır. Behice Yılmaz'ın davranışlarından aşırı kıllanır. Hemen Müjgana haber verir. Fekeli de eve gelince Behice durumu iyice abartıp evde bir kaos oluşturur. Müjgan ise Baş Tabibliği almıştır. Hastanedeki ilk gününde ilk iş Müjgan'ın adının yazılı olduğu tabelayı indirme girişiminde bulunur. Sinir krizi geçirmesi ile hastanedeki tüm gözler Müjgan'ın üzerine çevrilir. 

Demir Sevda ile yaşamaya devam eder. Sevda Züleyhaya duyduğu hissin Aşk değil sadece kazanma hırsı olduğunu anlatmaya çalışır. Demir'in başka bir gözden bunları duymak çok üzsede Şermin yakasına yapışmıştır. Kafasını dinlemesi ve duygularını ölçmesi için nefes almasına izin vermez. Hatip öldükten sonra tek para kaynağı Demirdir. 

Sevda artık gücünü geri kazanmaya başlamıştır. Şermin Çukurovada kaynattığı cadı kazanları yavaş yavaş fokurdarken dedikodular çığ gibi ağızdan ağıza büyüyerek devam eder. Sevda ise herşeyi göz alarak konağa gider ve Hünkar'ın karşısına çıkarak Züleyha ve Yılmaz'ı savunur. 

Çukurova bir kez daha Yılmaz ve Demir'in silah sesleri ile yankılanır. Züleyhadan sonra bu kez Küçük Adnan için silahlar çekilir. Yılmaz artık kendisine ait bir canlının Demir tarafından işkence görmesine dayanamaz.  Perşembe akşamlarının gözbebeği Bir Zamanlar Çukurova 68. bölüm izlemek ve Bir Zamanlar Çukurova son bölüm canlı izlemek için detaylar haberimizde. İyi Seyirler. . . 

 

 

 

15-10-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar