Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm izle!
Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümüyle yine seyirciyi ekrana bağlayacak. Büyük bir travmanın yaşanacağı Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm izlemek için bağlantıyı kullanın!

Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm yine çok konuşulacak sahnelerle geliyor. Atv'de 3 sezondur yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda da başarısını sürdürüyor. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölümde ise konakta duyulan silah sesi tüm dengeleri alt üst edecek. Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz. Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm izle!

Atv'de Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova bu akşam yenş bölümüyle seyirciyi ekrana bağlayacak. Konakta yaşanan tartışma silah sesiyle kesilirken o andan sonrası Züleyha için hiç de kolay olmayacak. Patlayan silah sesiyle yukarıya koşan Züleyha hayatının en acı şokuyla karşılaşıyor. Bebeğini kucakladığı gibi hastaneye koşan Züleyha'nın hali bölüm boyunca yürkeleri parçalayacak. Hastane koridorunda gergin bir bekleyiş sürerken Yılmaz ve Demir arasındaki buzlar eriyecek mi? Hünkar ve Demir hayatlarında yeni bir pencere mi açacak? Bir Zamanlar Çukurova son bölüm canlı izle!

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm izle!

Konaktakiler yaşadıkları şokla hastaneye koşarken konakta kalan Haminne başına yeni işler açacak. Fadik ve Raşit'in muhabbeti derinleşince Haminne kendine yeni arkadaşlar bulur. Fadik'in başını belaya sokacak bu durum onun işten çıkarılmasına sebep olabilir. Fadik'in yardımına ise Saniye koşar. Fadik'le Raşit arasında da tüm duvarlar yıkılmaya başladı. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm bu akşam saat 20:00'da Atv'de. Bir Zamanlar Çukurova 69. bölüm izle!

Bir Zamanlar Çukurova 69. Bölümde neler olacak?

Bir yanda hastanede devam eden çaresiz bekleyiş, diğer yanda Müjgan ve Yılmaz'ın mücadelesi. Müjgan hastanede duramazken olayın etkisi evde de devam ediyor. Yılmaz Behice ve Müjgan'ın oyunlarını açığa çıkarırken ihanetin de farkına varıyor. Yılmaz'ın öğrendiği yeni sır ne? Fekeli ve Hünkar yaşananlara bir çözüm bulabilecek mi? Demir ve Yılmaz'ın savaşı hastanede de devam ediyor. Demir'in açıklayacağı şey ise geceye damga vuracak. Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm canlı izle!

22-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar