Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm izle

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm izle
Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm izle! Sevilen dizi reklamsız ve tek parça olarak izleyebilmeniz için yayınlanan son bölümüyle sitemizde!

Murat Ünalmış, Halil Altunbilek ve Vahide Perçin'in başrollerini paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi 19 Kasım Perşembe günü saat 21:00'de izleyiciyle buluştu. Perşembe dizileri arasında en çok izlenenler arasına adını aylardır başarıyla yazdırmayı başaran dizinin izleyicileri Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm izle aramasıyla dizinin son bölümüne ulaşmaya çalışıyorlar. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte tüm detaylar!

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 73. BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI

Behice kurduğu planla kendi sonunu hazırlar. Herkesi saldırıya uğradığına inandırmak için Erdinç ile anlaşır. Plan istediği gibi gelişmek üzereyken Erdinç üzerine saldıran köpekten korunmak için Behice'yi vurur ve olay yerinden uzaklaşır.

Evden kovulan halasına yapılanları gördükten sonra yine ciddi bir karar eşiğine gelen Müjgan evi terk eder ve halasıyla gider. Fikret, Müjgan'ı eve dönme konusunda ikna etmeye uğraşsa da yapacaklarıyla kendini güç bir durumun içerisinde bulur. Züleyha'nın karşısına bir kez daha halası için çıkmaya hazırlanan Müjgan'a Demir engel olur. Müjgan'a itiraf mektubunu göstermek isteyen Demir, mektubun çalındığını görünce büyük bir şok yaşar.

Behice'nin sır ölümü herkesi büyük bir düşünceye sürükler. Fekeli ve Demir kafa kafaya verip katili bulmaya çalışır ancak ellerinde hiç bir delil yoktur. Konaktaki misafirliğinin uzadığının farkına varan Sevda gitmek ister ancak Demir izin vermeyecektir.

Demir, Behice'nin katilini bulabilecek mi? Müjgan konağa geri dönecek mi?

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 73. BÖLÜM İZLE

Perşembe gününün en çok izlenen dizilerinden biri olan Bir Zamanlar Çukurva 73. bölümü yayınlandı. Dizinin yeni bölümünü izleyemeyen ve  internet üzerinden tekrar izlemek isteyenler Atv'nin resmi internet sitesi "atv.com.tr" adresinden veya Bir Zamanlar Çukurova resmi YouTube kanalından izleyebilirler.

Bir Zamanlar Çukurova 723. Bölüm izlemek için Atv internet sitesine TIKLAYINIZ.

19-11-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar