Bir Zamanlar Çukurova Hayranlarını Çok Üzen Açıklama!

Bir Zamanlar Çukurova Hayranlarını Çok Üzen Açıklama!
Atv ekranlarında yayınlanan Bir zamanlar Çukurova’nın güzel oyuncusu Hilal Altınbilek dizinin bu sezon bir daha sete dönemeyebileceğini açıkladı. İşte haberin detayları!

Dizilerin yokluğunda kanallar ne yapacağını adeta şaşırdı. Koronavirüs salgını yapımcılara çekimleri iptal etmek zorunda bırakınca dizilerde ellerindeki stokları bitirerek bir bir tekrara girmeye başladılar. Bu durum kanallar açısından hem reytinglerde hem de reklam gelirlerinde ciddi düşüşlere sebep oldu. Son günlerde ise yapım şirketleri setlerin yeniden başlaması için adımlar atmaya başladılar. Tek tek bazı diziler yeniden setlere dönerken bazıları da sezonu kapatma kararı aldı ve sezon finali yapmaya karar verdi. Bu durum tabi ister istemez seyircilerin tercihlerini de ciddi bir şekilde etkilemeye başladı. Yeni bölüm yayınlayan diziler daha iyi reytingler elde etmeye başladı. Atv ekranlarında Perşembe akşamlarının güçlü yapımı Bir Zamanlar Çukurova bu süreçte ara veren setlerden biri oldu. Halen sete dönme konusunda bir karar almayan dizinin oyuncusu Hilal Altınbilek bu konuda seyirciyi üzecek açıklamalar yaptı.

Bir Zamanlar Çukurova Sezonu Kapattı mı?

Atv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelen Bir zamanlar Çukurova koronavirüs dolayısıyla ara verdiği setlere dönmeyebilir. Bu açıklama dizinin güzel oyuncusu Hilal Altınbilek’ten geldi. Hilal Altınbilek katıldığı İnstagram canlı yayınında dizinin bu sezon sete tekrar dönmeyebileceğini ifade etti. Mart ayı ortalarında sete ara veren ve ara vermeden önce son yayınlanan bölümüyle gün birincisi olan Bir Zamanlar Çukurova oyuncuları da bu tarihten sonra evlerine dönerek kendilerini karantinaya aldı. Dizi 63. Yeni Bölümüyle son kez ekranlara gelmişti. Bu bölümden sonra dizinin yeni bölümü yayınlanmamıştı.

Hilal Altınbilek Ne Söyledi?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Züleyha karakterini canlandıran başarılı başrol oyuncusu Hilal Altınbilek katıldığı canlı yayında “dizimiz böyle bir durum olduğu için tam inanın kesin bilgi veremeyeceğim. Fakat bilmiyorum da galiba seneye buluşacağız gibi duruyor. Bilmiyorum, her an her şey değişebilir” açıklamasını yaptı ve kimsenin ne zaman başlanacağı konusuna bir cevap veremeyeceğini de özellikle belirtti. Hilal Altınbilek ayrıca koronavirüs salgınıyla ilgili olarak bitti dendiğinde eskisi gibi olacak mı her şey? Ben mesela bitti dediğinde yine bi dururum, bitti mi acaba emin olmak için. Eminim birçok kişi de öyle yapar. Hiç önünü göremediğimiz bir durumla karşılaşıyoruz” açıklamasında bulundu.

01-05-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar