Ramo dizisine flaş transfer!

Ramo dizisine flaş transfer!
Adana'da çekilen fenomen dizi Ramo her geçen gün başarısını ve kadrosunu güçlendiriyor. Murat Yıldırım'ın başrol oynadığı diziye hangi ünlü oyuncu dahil oldu?

Her geçen gün kadrosunu güçlendiren Ramo dizisine flaş transfer gerçekleşti. Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan’ın kaleme aldığı BKM imzalı Ramo dizisi hayranları Murat Yıldırım’ın başrol oynadığı diziye hangi ünlü oyuncu katıldı, merak ediyor. Şimdi detaylar

Ramo dizisine flaş transfer!

Reyting rekortmeni Show dizisi Ramo, macera ve aksiyon dolu serüvenine devam ediyor. Çağatay Tosun’un yönettiği BKM yapımı Ramo, bir intikam dizisi olarak Show Tv ekranlarına geliyor. Murat Yıldırım, Yiğit Özşener, İlker Aksum’un başrol oynadığı iddialı yapıma, bir ünlü oyuncu daha katıldı.

Hangi rolde oynayacak?

Kadrosunda Berk Hakman, Görkem Sevindik, Cemre Baysel, Nilüfer Açıkalın, Sacide Taşaner, İlkay Kayku, Efsane Odağ, Rüzgar Aksoy, Hakan Salınmış, Haluk Cömert, Leyla Kader İlhan ve Nebil Sayın gibi başarılı isimler yer alan Ramo’ya son olarak Hülya Gülşen de dahil oldu. Çukur’un Adana versiyonu olarak çekilen Ramo’da Hülya Gülşen, yeni katılacağı dizide, görme engeli olan Profesör Tezer Bilen'i oynayacak. Fizik profesörü Tezer Bilen, Ramo’da bazı dengeleri değiştirecek.

Hülya Gülşen Kimdir?

1965 Ankara doğumlu Gülşen, Ankara Devlet Konservatuarı mezunudur. 28 yıl Devlet Tiyatrolarında oyuncu, seslendirmen ve oyuncu koçluğu yapan sanatçı aynı zamanda kendisi gibi oyuncu olan Naz Çağla Irmak’ın annesidir. Oyunculuk kariyerine Ferhunde Hanımlar dizisinde hayat verdiği Müjgan karakteri ile başlayan Gülşen, son olarak Mustafa ile Maria dizisinde oynuyordu.

Rol Aldığı Bazı Yapımlar

Ben Varım (Tiyatro) 2020   

Mustafa ile Maria (Tv dizisi)

Aşk Tesadüfleri Sever 2 (Sinema Filmi 2020)

Aile Sırları (Tiyatro) 2018

Bir Aile Hikayesi (TV Dizisi) 2019)

Amacı Olmayan Grup (Sinema Filmi 2019)

Yüksek Sosyete (TV Dizisi 2016)

Sen Benim Her şeyimsin (Sinema Filmi 2016)

Kırgın Çiçekler (TV Dizisi) 2015-2017)

Asla Vazgeçmem (TV Dizisi) 2015-2016

Unutursam Fısılda (Sinema Filmi 2014)

Çalıkuşu (TV Dizisi 2013)

Galip Derviş (TV Dizisi )2013

Keşanlı Ali Destanı (TV Dizisi 2011)

Gökkuşağı Çocukları (TV Dizisi 2010)

Bizim Evin Halleri ( TV Dizisi 2008)

Havada Bulut (TV Dizisi 2002)

Bizim Evin Halleri (TV Dizisi 2000)

Ferhunde Hanımlar (TV Dizisi)

23-03-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar