Bizim Hikaye'de mutlu son! Final bölümü fragmanı yayınlandı!

Bizim Hikaye'de mutlu son! Final bölümü fragmanı yayınlandı!
Bizim Hikaye 70. bölümüyle final yapıyor. Fox Tv'nin sevilen dizisinde mutlu son. Dizinin 70. bölüm yani final bölümü fragmanı yayınlandı.

Fox Tv’nin sevilerek izlenen dizilerinden olan Bizim Hikâye için ayrılık vakti geldi. İlk sezonunda oldukça yüksek bir reyting ortalamasına sahip olan Bizim Hikâye bu sezon orta halli bir reyting grafiği tutturmuştu. Neşeli, komik hikayeleriyle birçok seyircinin Perşembe günlerini iple çekmesini sağlayan Bizim Hikaye yine neşeli ve heyecanlı bir bölümle final yapıyor. Star Tv'ye transfer olacak dedikoduları asılsız çıkan sevilen dizinin final bölümü olan 70. Bölüm için art arda fragmanlar yayınlanmaya devam ediyor. Bu fragmanlara göre Perşembe günü Fox Tv’de mutluluk rüzgarları esiyor ve herkes için mutlu son oluyor.

Bizim Hikayede Filiz doğum yapıyor!

Bizim Hikaye’nin final bölümünde ana hikaye örgüsünü düğün oluşturuyor. Uzun zamandır güzel bir aşk yaşayan Çiçek ve Cemil Bizim Hikâye 70. Bölümde evleniyorlar. Herkes güzelce eğlenirken Filiz düğünde sancılanıyor ve sürpriz bir şekilde doğuma alınıyor. İlginç olan ise Filiz’in doğumuna Neslihan giriyor ve Filiz buna çıldırıyor. Her zorluğa rağmen Filiz kızını kucağına alıyor.

Bizim Hikâye final bölümü 70. bölümde neler olacak?

70 bölümdür okunmuş bir evleri var Elibolların. Finalde ise bu ev tılsımını kaybediyor. Satılan evlerini satın alanlar geliyor ve haliyle mahallede kavga çıkıyor. Ferda da dahil Cemil, Çiçek, Tufan ve Minibollar bebekleri için gün sayan Filiz ve Barış’ı huzursuz etmeden mahalleyi bu beladan kurtulmaya çalışıyorlar ama her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.

Rahmet sokaktaki gençlerden sağlam dayak yiyor. Çiçek ve Fiko da çocuk parkından atılıyor. Tabii Çiçek yine Çiçekliğini yapıyor ve çocukların anneleri ile kavga ediyor. Herkes umutsuz ve çaresizce evde yaralarını sayarken Fiko, bu işten nasıl sıyrılacaklarını yani çözümü anlatıyor.

Herkese bilmece sorar gibi dünyanın en belalı adamını onların üzerine salalım diyor. Bu dünyanın en belalı adamı ise babaları Fikri Elibol oluyor. Tabii Fikri Elibol ise Fiko’nun planından habersiz Ersin’le okulda yaptıkları sahte kermes yüzünden tutuklanıyor. Sahte kermes iki kafadarın başlarını yakıyor. Elibollar ilk defa babalarına bu kadar ihtiyaç duyarken bu hapis işine bozuluyorlar. Ne yapıp edip fikri Elibolu hapisten kaçırma derdine düşüyorlar. Elibollar Barış  ve Filiz’i çıldırtacak planı uyguluyorlar ama bu sonuç Fikri için hiç de iyi olmayacak gibi görülüyor.

20-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar