Bizim Hikaye'den Yasak Elma'ya bomba transfer

Bizim Hikaye'den Yasak Elma'ya bomba transfer
Fox Tv'nin sevilen dizisi Bizim Hikaye'den entrikalarla dolu Yasak Elma dizisine bomba transfer. İşte Yasak Elma'ya transfer olan o isim...

Pazartesi akşamlarının yıldızı, Fox Tv'nin en çok izlenen dizisi Yasak Elma'ya öyle bir transfer geldi ki. Yasak Elma bu transfere çok sevinecek. Bizim Hikaye dizisinden Yasak Elma'ya transfer olan o isim..

Nesrin Cavadzade Bizim Hikaye kadrosunda!

Fox Tv ekranlarının hem kahkaha hem hüzün dolu dizisi Bizim Hikaye dizisinde Tülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisine dahil oldu. Yayınlandığı günden bu yana Fox Tv ekranlarının entrikalarla dolu dizisi olarak akıllara kazınan Yasak Elma her hafta izlenme rekorları kırıyor. Kadrosuna eklenen yeni isim ise Bizim Hikaye'de Tülay karakterini canlandıran Nesrin Cavadzade oldu. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile göz dolduran Nesrin Cavadzade'nin diziye katılması Yasak Elma hayranlarını heyecanlandırdı. Diğer yandan Bizim Hikaye izleyicisi de gelen bu habere çok üzüldü. Nesrin Cavadzade yani Bizim Hikaye'nin Tülay'ı uzun süredir dizi de rol almıyordu. Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrıldığını Bizim Hikaye yapımcısının sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla, 'Nesrin Cavadzade diziden ayrıldı' haberlerini doğruladı.

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Erginci’nin başrollerini paylaştığı Yasak Elma dizisinde Nesrin Cavadzade hangi karakteri canlandıracak izleyici arasında büyük merak konusu oldu. Melis Civelek – Zeynep Soyata’nın kaleme aldığı ‘’Yasak Elma’’ dizisinde Cavadzade; hem asil ve güzel, hem de hırslı ve iddialı bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak. Oyuncu Nesrin Cavadzade, Yasak Elma kadrosuna katılarak 'Şahika' karakterini canlandıracak. Yasak Elma hayranları bu habere çok sevindi. Peki Nesrin Cavadzade kimdir?

Nesrin Cavadzade Kimdir?

Nesrin Cavadzade, 30 Temmuz 1982 yılında dünyaya geldi. Bakü'de hayata gözlerini açan Nesrin Cavadzade, 11 yaşında Türkiye'ye yerleşti. Azerbaycan asıllı olan güzel oyuncu Marmara Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünü bitirdi. Mezuniyetinin ardından 2 yıl boyunca Şahika Tekand Studio Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini Yersiz Yurtsuz projesi ile yaptı. Daha sonrasında ise Cemal Şan'ın yönetmenliğini yaptığı Aşk Üçlemesi'ndeki Dilber rolü ile Bursa, Ankara ve Erzurum Film Festivalleri'nde ' En iyi kadın oyuncu' ödülünü aldı. 

Nesrin Cavadzade Dizileri:

Bizim Hikaye - 2017 - Tülay
Kış Güneşi - 2016 - Efruz
Görüş Günü Kadınları - 2013
Ağır Roman Yeni Dünya - 2012
Al Yazmalım - 2011
Samanyolu - 2009
Yersiz Yurtsuz -     2007

04-05-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar