Blu Tv dizisi Behzat Ç devam edecek mi?

Blu Tv dizisi Behzat Ç devam edecek mi?
Yeni sezonda Behzat Ç'yi merakla bekleyen hayranlarına kötü haber. Blu TV dizisi Behzat Ç yeni sezonda yani 2020'de devam edecek mi?

Yayınladığı dönemde büyük ilgi ile izlenen ekranların en sevilen dizisi Behzat Ç devam edecek mi? 6 yıl aradan sonra BluTV'de yayın hayatına başlayan Behzat Ç. bitti mi, devam edecek mi? 'Behzat Ç bitti mi?' dedikoduları almış başını giderken, Blu Tv'den izleyicileri üzen haber geldi. Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Ege Aydan ve İnanç Konukçu gibi isimlerin rol aldığı Behzat Ç.’nin yeni sezonunun çekilecek mi? İşte Blu Tv'den gelen o açıklama...

Behzat Ç devam edecek mi?

Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu, Nejat İşler, Ege Aydan ve İnanç Konukçu gibi isimlerin yer aldığı Behzat Ç dizisi 2010 - 2013 yılları arasında ekranlara gelmiş ve büyük bir beğeni toplamıştı. 2013 yılında da yayın hayatını noktalayan Behzat Ç, tam 6 yıl aradan sonra bu yıl ekranlara geri döndü. Türk televizyon tarihinin en sevilen dizileri arasında yer alan Behzat Ç., bu yıl Blu TV‘de yayınlanan yeni sezonuyla yine eski izleyicisini kendine aşık etti. Büyük bir ilgi ile karşılanan Behzat Ç'nin yeni sezonu tam 9 bölüm sürdü. 19 Eylül Perşembe günü yeni sezonu noktaladı. Final bölümünün ardından Blu Tv,  sosyal medyada yaptığı paylaşımla dizinin 2. sezonuyla geri döneceğini açıkladı. Fakat Blu TV bu açıklamanın dizinin yeni sezonu ile ilgili ne bir adım attı ne de bir açıklama yapmadı. Hal böyle olunca dizi hayranları merak içinde kaldı. İşte Behzat Ç hakkında yaşanan son gelişmeler...

Behzat Ç bitti!

Behzat Ç dizisi ile akıllarda oluşan soruları ve çıkan iddialar için sessizliğini bozan Blu TV'den yeni bir açıklama geldi. Blu Tv sevilen dizinin ekranlardaki yolculuğunu sürdürmesi için ellerinden geleni yaptıklarını, ancak tüm çabalarına rağmen 2. sezonu daha önce açıkladıkları gibi 2020’de izleyici ile buluşturamayacaklarını açıkladı. 

Blu Tv, Behzat Ç'nin unutulmaz karakterlerinden biri olan Ercüment Çözer'e  odaklanarak yeni bir dizi hazırlığında olduğunu açıkladı. Saygı adını taşıyan bu yeni dizi, önümüzdeki yıl BluTV’de izleyici ile buluşacak. BluTV, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yeni projesini şu sözlerle duyurdu:

“Başrolünde Nejat İşler’in yer aldığı, Türk dizi tarihinin fenomen karakteri Ercüment Çözer’in hikâyesini yepyeni bir oyuncu kadrosuyla izleyeceğimiz SAYGI, 2020’de sadece BluTV’de!”

17-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler