Bu Benim Masalım Dizisinde Bir Koronavirüs Daha

Bu Benim Masalım Dizisinde Bir Koronavirüs Daha
Exxen’de yayınlanan ve Cemal Can ve Aleyna Tilki’nin başrolünde yer aldığı Bu Benim Masalım adlı dizide ikinci koronavirüs vakası tespit edildi.

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı’nın son açtığı internet yayın platformu Exxen yayın hayatına yılbaşıyla birlikte başladı. Pek çok içerikle seyircisinin karşısına çıkan ve yüz binlerce aboneye sahip olan Exxen’in içeriklerinden biri de özellikle gençlere hitap eden Bu Benim Masalım adlı dizi. Çekimleri devam eden Bu Benim Masalım’da ünlü isimler ve sosyal medya fenomenleri Aleyna Tilki ve son Survivor şampiyonu Cemal can Canseven rol alıyor. Dizinin yönetmenlini ise usta yönetmen Kıvanç Baruönü üstlenmiş durumda. Ancak dizinin son haftalarda başına gelenler acaba diziye nazar mı değdi sorusunu akıllara getiridi. Önce dizinin başrol oyuncusu şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Aleyna Tilki rahatsızlandı. Doktora giden ünlü isim kas spazmı geçirdiğini ifade eden bir paylaşımla sevenlerini bilgilendirdi. Tam bu olay bitti derken dizide peş peşe iki koronavirüs vakası tespit edildi.

Önce Cemal Can Sonra Yönetmen Koronavirüse Yakalandı!

Exxen’de yayınlanan gençlik dizisi Bu benim Masalım adlı dizide rol alan Aleyna Tilki’nin rahatsızlığının ardından bir diğer başrol oyuncusu Cemal Can Canseven rahatsızlandı. Covid – 19 testinin pozitif çıktığını belirten sevilen isim kendini evinde karantinaya alarak tedavisine başladı ve ilaçlarını kullanmaya başladı. Bu gelişmeyle dizide neler oluyor derken bir şok haber daha geldi ve dizinin yönetmeni Kıvanç Baruönü’de koronavirüse yakalandı. Dizinin ve oyuncuların sevenleri bu durum karşısında şaşkınlığa uğrarken diziye nazar mı dedi sorusunu sormaya başladılar.

Kıvanç Baruönü Koronavirüse Yakalandı!

Exxen’de yayınlanan ve Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ve şarkıcı aleyna Tilki’nin rol aldığı İşte Bu Benim Masalım adlı dizide peş peşe iki koronavirüs vakası yaşandı. Önce diziönin başrol oyuncusu Cemal Can Canseven koronavirüse yakalandı ve evinde karantinaya alınarak tedavisine başlandı. Derken dizinin başarılı yönetmeni Kıvanç Baruönü’nün de Covid – 19 testinin pozitif çıktığı duyuruldu. Cemal Can’ın ardından yönetmen Kıvanç Baruönü’nde de koronavirüs çıkması sette çalışan başka oyuncu ve çalışanlarda da koronavirüs var mı sorusunu gündeme getirdi. Kıvanç Baruönü’nün ise tedavisine evinde başlandığı ve durumunun iyi olduğu vurgulandı. Bizde Kıvanç Baruönü’ne ve Cemal Can’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

09-02-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar