“Patlat Kazan” ilk bölümüyle Star TV’de

“Patlat Kazan” ilk bölümüyle Star TV’de
Yüzde yüz yerli bir format ile 22 yarışmacının yarışacağı programda yarışmacılar balon patlatarak ileriye veya geriye gidiyor veya olduğu yerde kalıyor.

Patlat Kazan yarışma programı sunucusu kim? Patlat Kazan yarışmasında kaç yarışmacı yarışıyor? Yarışmanın 2. Bölümü ne zaman hangi kanalda yayınlanacak? Yarışmada ilk olarak hangi yarışmacı yarışacak ve kazandığı ödülü ne yapacak? Patlat Kazan yarışma programı özgün bir yapım mı yoksa uyarlama mı?Patlat Kazan yarışması ve sunucusu Cemal Can Canseven hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde. İşte detaylar …

“Patlat Kazan” ilk bölümüyle Star TV’de

Star TV’de yeni bir yarışma programı başlıyor. Cemal Can Canseven’in sunuculuğunu yaptığı Patlat Kazan yarışmasının ilk bölümünde albaylıktan emekli ve halen serbest olarak çalışan Turgut Bey yarışacak. İhtiyaç sahibi çok yakın bir arkadaşına yardım etmek için yarışacak olan Turgut Bey yarışmacılar tarafından kendilerini dinlemeden çok hızlı karar almakla itham edildi. 100 bin TL’ye kadar ulaşan Turgut Bey maalesef daha sonraki fırsatları değerlendiremeyerek üzgün olarak yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı.

Yarışmanın 2. Bölümü 19 Temmuz Çarşamba günü

Yüzde yüz yerli bir format ile 22 yarışmacının yarışacağı programda yarışmacılar balon patlatarak ileriye veya geriye gidiyor veya olduğu yerde kalıyor. Survivor yarışmasında şampiyon olarak yıldızını parlatan Cemal Can’ın ilk sunuculuk deneyiminin nasıl sonuçlanacağı merak konusu. Bazı televizyon izleyicileri tarafından formatı Acun Ilıcalı’nın Var Mısın Yok Musun yarışmasına benzetilen yarışma ilk gece iki kez yayınlanacak. 2. Bölümü Çarşamba günü yayınlanacak olan yarışmada ödülün gelecek haftalarda artırılması planlanıyor.

Cemal Can Canseven kimdir?

25 Mayıs 1995 tarihinde İzmir Foça’da İrfan ve Rukiye Canseven çiftinin oğlu olarak dünyaya gözlerini açtı. Anne tarafından Rizeli, baba tarafından ise Selanikli’dir. Cemal ismini dedesinden aldı. Can ismi babası tarafından FB’li Can Bartu’dan dolayı verildi. Liseye kadar İzmirde eğitim gördü. Üniversiteyi Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişimi Bölümü’nde okudu. Üniversitede okurken bir ajansa kayıt oldu. İlk defa televizyonlara reklam filmleri ile başladı. 2020 Survivor şampiyonu olarak geniş kitlelerce tanındı. Daha sonra yurtdışı defilelerinde de yer aldı ve Exxen’de Bu Benim Masalım müzikal dizisinde Aleyna Tilki ile oynadı. Şarkıcılıkta yapan Canseven youtube worlwide listesinde 28. Oldu.

17-07-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar