Sinemalarda Bu Hafta Hangi Filmler Var? Vizyona Hangi Filmler Girecek?

Sinemalarda Bu Hafta Hangi Filmler Var? Vizyona Hangi Filmler Girecek?
Sonbahar ayları geldi ve sinemaseverler beklediği filmlere kavuşmaya başladı. Bu hafta vizyonda hangi filmler var, hangi yeni filmler vizyona girdi? İşte detaylar!

Yaz aylarının bitmesi ve sonbaharın gelmesiyle birlikte sinemaseverler için beklenen filmlerde bir bir vizyona girmeye başladı. Sinema izleyicilerinin heyecanla beklediği filmler de seyirciyle buluşmak için beyaz perdedeki yerlerini alıyor. Her hafta Cuma günü yeni filmlerin vizyona girdiği ülkemizde hafta sonlarını ailecek ya da sevdikleriyle değerlendirmek için fırsat arayanlar için vizyona girecek filmleri takip etmek ve vizyonda ne var ne yok bilmek çok önemli. İşte bu hafta vizyondaki filmler ve yeni girecek filmlerin listesi.

Vizyondaki Filmler!

7. Koğuştaki Mucize: Mehmet Ada Öztekin tarafından yönetilen dram türündeki filmin süresi 2 saat 12 dakika. Aras Bulut İynemli, Nisa Sofia Aksongur ve Deniz Baysal’ın başrollerinde oynadığı film, 7 yaşındaki kızı ile aynı zeka yaşına sahip bir babanın adalet arayışını konu ediniyor. Film sinemaya gidecekler için iyi bir alternatif oluşturuyor.

Kral Şakir Korsanlar Diyarı: Haluk can Dizdaroğlu ve Berk Tokay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu film animasyon macera türünde. Çocukların çok sevdiği Kral Şakir’in sinema versiyonu olan film özellikle ailecek, çocuklarla seyredilecek eğlenceli bir film. Kral Şakir Korsanlar Diyarı, şehre yaklaşmakta olan tarih öncesine ait yaratığı durdurmak için zorlu bir maceraya atılan Şakir ve ailesinin hikayesini konu ediniyor.

Vizyona Yeni Giren Filmler!

Karakomik Filmler: Komedi dram türündeki filmin yönetmeni Cem Yılmaz. Karakomik filmler, Kaçamak ve 2 Arada adındaki iki farklı filmden oluşuyor ve başrollerinde Cem Yılmaz, Ozan Güven ve Zafer Alagöz yer alıyor. Sinemaya gidecekler için iyi bir alternatif olabilir.

Malefiz: Kötülüğün Gücü: Fantastik macera türündeki film, Malefiz ve Aurona arasındaki karmaşık ilişkiye odaklanıyor. Filmin yönetmeni Joachim Ronning.

Karışma Bende: Komedi türündeki filmin süresi 1 saat 30 dakika ve yönetmeni Kamil çetin. Sefa Kındır, Mami Emen ve Sinan Poyraz’ın yer aldığı film, başlarına gelen trajikomik olayların üstesinden gelmeye çalışan sefa, Fatik ve Mami’nin hikayesini konu alıyor.

Vahşet Oteli: 1 saat 47 dakikalık filmin yönetmeni Michael Melski. Film, bebek bekleyen bir çiftin hafta sonu tatili için gittikleri kırsal kasabada başlarına gelenleri konu ediniyor.

Viking Kuşatması: Aksiyon macera türündeki film, kadınlardan oluşan bir çete ile kaçak bir Viking grubu arasındaki mücadeleyi konu ediniyor. Filmin yönetmenliğini Jack Burton üstlenmiş.

En Uzun Gece: Orhan Kılıç, cem Kılıç ve Eda Erol’ün başrollerini oynadığı polisiye aksiyon türündeki filmin yönetmeni Orhan Kılıç. Film, bir cinayet, organ mafyası ve özgürlüğe kavuşma yolunda olan mültecilerle çevrili bir kedi fare oyunu. Hukuk mu adalet mi sorusuna yanıt arayan En Uzun Gece’de iyiler mi kazanacak yoksa kötüler mi?

Oray: Dram türündeki filmin konusu, kimlik arayışında olan genç bir adamın hikayesini konu ediniyor. Yaşadığı kötü bir olayın ardından genç adam zorlu bir karar vermek zorunda kalır. Filmin yönetmenliğini Mehmet Akif Büyükatalay üstlenmiş.

19-10-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler