Bu hafta vizyona girecek filmler: 28 Haziran Cuma

Bu hafta vizyona girecek filmler: 28 Haziran Cuma
Bu hafta vizyona hangi filmler giriyor? 28 Haziran Cuma akşamı sinema salonlarında hangi filmler var? Ayrıntılar haberimizde...

28 Haziran Cuma günü hangi filmler vizyona giriyor? Evet, bu hafta hangi filmler var sorusunun cevabı bu yazımızda. Sinema sevenler bu hafta hangi fillerin vizyona gireceğini araştırıyorlar. Bu hafta birbirinden güzel filmler bizleri bekliyor. Ülkemizdeki sinema salonlarında bu hafta 5 yabancı, 3 yerli film olmak üzere toplam 8 film vizyona girecek.

Yaz aylarında sinemaya gitmek az yapılan tercihlerdendir. Bu yüzden büyük yapımlar pek yaz aylarında vizyona girmez. 28 Haziran Cuma günü ise Türkiye’de tam 8 film vizyona giriyor. Hangi filme gideceğinizi daha rahat seçebilmeniz için hepsi de birbirinden özel olan bu filmlerin ayrıntıları haberimizde…

Yesterday

Himes Patel, Lily James ve Ed Sheeran’ın başrollerinde görev aldıkları Danny Boyle imzalı Yesterday’ın ilginç bir konusu var. Yesterday, kendisinden başka dünyada başka kimsenin efsanevi müzik grubu The Beatles’ı bilmediğini fark eden bir adamın ilginç hikayesini işliyor.

Annabelle 3

Korku filmi tercih edecekler için Annabella 3 iyi bir tercih. Bu filmde Vera Farmiga ve Mckenna Grace başrollerde. Seri film özelliği olan Annabella 3’de bir odaya kapatılan Annabella’nın kötü ruhları harekete geçirmesi konu ediniyor.

Ateşle Oynayanlar

Gerilim filmi sevenler için güzel bir film. Yaşamları ip üzerinde tehlikelerle geçen bir adam ve onunla yanışan genç bir kadın… Genç kadının bundan sonraki hayatı hiç de durağan olmayacaktır.

Laurel ile Hardy

Biyografik özellikler taşıyan  Laurel ie Hardy dramatik komedi sevenler için de güzel bir seçenek. Ünlü komedi ikilisi olan Laurel ve Hardy’in hayat hikayesi anlatılıyor. Başrollerde Steve Coogan, John C. Reilly ve Nina Arianda var.

Kahraman Prens Su Altı Maceraları

28 Haziran’da vizyona girecek son yabancı filmimiz olan Kahraman Prens Su Altı Maceraları çocuk ve genç izleyiciler için hazırlanmış bir film. Deniz Krallığı’nı düşmanlardan kurtarmak için oldukça çetin bir mücadeleye girişen Sadko’nun hikayesi anlatılıyor.

İfrit

Bu hafta vizyona giren ilk yerli filmimiz İfrit’in yönetmen koltuğunda Suat Ay var. Korku ve gerilim kategorisinde yer alan filmde eski sevgilisinin geri dönmesi için büyü yaptıran adamın korku dolu maceraları anlatılıyor.

Sahir Deep Web

Yaz ayları korku filmlerinin çok olduğu aylar. Yerli yapım olan Sahir Deep Web sevgilisinden ayrılan genç bir kadının edindiği yeni güçleri konu alıyor.

Geçmiş Olsun

Yerli filmler içerisinde Geçmiş Olsun komedi filmi severlerin tercihi olabilir. Sevilen oyuncular Toygan Avanoğlu, Chan Şimşek ve Müge Boz’un başrollerde yer aldığı filmde insanlığın kalmadığı bir dünyada sevdiğini bulmaya çalışan genç bir adamın hikayesi anlatılıyor. Bildiğiniz gibi Tolgan Avanoğlu Star Tv'nin Güzel Köylü dizisindeki rolüyle çok sevilmişti. 

 

26-06-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar