Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkısı ödülü Ivana Sert'e veridi! Sosyal medya yıkıldı!

Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkısı ödülü Ivana Sert'e veridi! Sosyal medya yıkıldı!
İstanbul Altın Zambak Ödüllerinden olan Yılın En İyi Çıkış Yapan şarkı ödülü bu yıl Ivana Sert'e verildi ve sosyal medya yıkıldı!

Yılın En İyi Çıkış Yapan şarkı ödülü sonucu sosyal medya bu sıralar Ivana Sert’i konuşuyor. Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkısı ödülünü Ivana Sert İmalat Hatası adlı şarkısıyla kazandı. Peki, Ivana Sert hangi kurumdan ödül kazandı? Ivana Sert’e ödülünü hangi ünlü oyuncu verdi? Canli tv izleyicileri için bütün bu ayrıntıları derledik.

Ivana Sert nereden ödül kazandı?

TV8, Star Tv gibi kanallarda uzun süre jürilik yapan Ivana Sert’i tanımayanınız yoktur. Sonradan öğrenildiği her yönüyle belli olan farklı Türkçesi ile izleyicilerin dikkatini her noktada çekmeyi başaran güzel sanatçı sinema filmleri diziler derken bu sefer de müziğe el attı.

Ivana Sert’in İmalat Hatası adlı garip şarkısı İstanbul Altın Zambak Ödül Törenleri’nde “Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkı" ödülünü almaya hak kazandı.

Ivana Sert İstanbul Altın Zambak Ödülünde “En İyi Çıkış Yapan Şarkı Ödülünü” kimin elinden aldı?

İstanbul Altın Zambak Ödüllerini bu yıl Şebnem Scheffer ve Gökay Kalaycıoğlu sundu. Programa sanat, iş ve spor dünyasından birçok tanınmış isim katılırken birçok alanda ödül verildi. Yapılan ödül törenine katılan birbirinden ünlü isimler birbirleriyle şıklık yarışına girdiler. Ödül töreninde Asil Çağıl’ın koreografisini üstlendiği özel bir defile de düzenlendi.

Kral Medya Sponsorluğunda İstanbul Altın Zambak Ödüllerini bu sene; Hande Yener, Sinan Akçıl, GökhanTepe, Fikret Orman, Gizem Karaca, Bülent Serttaş ve Ebru Polat gibi isimler hak görülürken “Yılın En İyi Çıkış Yapan Şarkısı" ödülünü almaya hak kazanan Ivana Sert de ödülünü Kadir Doğulu’nun elinden aldı.  

Bu ödül haliyle çok fazla dikkat çekti ve sosyal medyada da çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları Ivana Sert’e verilen bu ödülle dalga da geçtiler. Çoğu kullanıcı bu ödülün doğru bir adrese verilmediğini konuşurken eleştirmeyi de ihmal etmedi.

Ivana Sert kimdir?

25 Ekim 1979 yılında Belgrad’da dünyaya gözlerini açan Ivana Sert 2002 yılında Türkiye’ye gelmiş ve 2004 yılında iş adamı Yurdal Sert ile evlenmiştir.  Çiftin bu evlilikten Kayon Ateş adında bir oğulları olmuştur. Çift 2013 yılında uzun süren mahkeme sürecinden sonra boşanmışlardır.  

12-10-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar