TRT 1'in günlük dizisi İncir Ağacı ne zaman başlıyor?

TRT 1'in günlük dizisi İncir Ağacı ne zaman başlıyor?
TRT 1'in merakla beklenen dizisi İncir Ağacı için beklenen gün geldi. TRT 1'in günlük dizisi İncir Ağacı ne zaman başlıyor? sorusunun cevabı haberimizde...

TRT 1'in günlük dizisi İncir Ağacı heyacanla beklenirken ne zaman yayına başlayacağı ise merak konusuydu. Çekimlerine ağustos ayında başlanan dizinin ilk bölümü 14 Ekim Pazartesi günü saat 15:00'da  TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Günlük bir dizi olan İncir Ağacı haftaiçi her gün saat 15:00'da yayınlanmaya devam edecek. Bir dönem dizisi olan İncir Ağacı'nın konusu 70'li yıllarda İstanbul'da yaşayan Ocak ailesinin serüvenini kapsıyor. Senaryosunu Ayla Hacıoğulları'nın kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini ise Nuh Şen ve Hamit Coşkun yapıyor.

İncir Ağacı'nın konusu ne?

İstanbul'da çekilen dizide ailenin reisi olan Arif Nazım'ın canlandırdığı Cemal karakterin en büyük amacı ailesini bir arada tutmak ve aile şerefini korumaktır. Bir aile hikayesinin anlatıldığı TRT 1'in günlük dizisi İncir Ağacı'nda dört çocuğunu geçindirmeye çalışan Cemal Ocak'ın çocukları için yaptığı fedakarlıklar ve eşi ile birlikte sürdürdükleri hayat mücadelesi konu ediliyor. 14 Ekim Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanan İncir Ağacı dizisi izleyiciyle buluşmanın heyecanını yaşarken, diziye izleyicinin tepkisinin ne olacağı henüz bilinmiyor.

Yeni bir günlük dizi

TRT 1'in sevilen günlük dizisi Seksenler de bir dönem dizisi olarak izleyicilerin takdirini ve ilgisini fazlasıyla çekmişti ve dizi en uzun süre çekilen yapımlardan biri olmuştu. Yeni sezonda da devam edecek Seksenler dizisine ek olarak yeni bir günlük dizi projesiyle yayına başlayan TRT 1, 70'lerde İstanbul'da yaşayan bir aileyi anlatan İncir Ağacı dizisiyle de gündüz kuşağı izleyicine ulaşmaya çalışyor.

Oyuncu kadrosunda kimler var?

Sosuzkare Yapım şirketinin yapımını üstlendiği ve ilk bölümü bugün (14 Ekim Pazartesi) yayınlanan İncir Ağacı dizinin oyuncu kadrosu, "Özlem Güveli (Neriman), Arif Nazım (Cemal), Burakhan Yılmaz (Orhan), Buket Kurtez (Suzan), Damla Tombak (Belgin), Faruk Pakiş (Yavuz), Ece Baliç (Perihan), Sidal Damar (Kerime), Fatih Hürkan(İpsiz Vefa), Mina Derman (İnci), Aylin Kılınçarslan (İsmet), Murat Demirkıranlardan (Şöhret), Oğuzhan Taş (Ekrem), Fatoş Polat (Mesude), Müge Turan (Jale), Eren Pekgöz (Tarık), Umut Açabuğa (Recep)" gibi isimlerden oluşuyor.

Mesut Uçakan ve Hüseyin Türkyıldırır'ın yapımcılığında izleyiciyle buluşan gündüz kuşağının iddialı dizisi İncir Ağacı'na başarılar dilerken, bol reytingli bir sezon geçirmesini canlitv.com olarak temenni ediyoruz.  

14-10-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar