Buket Aydın’dan Son Dakika Açıklaması!

Buket Aydın’dan Son Dakika Açıklaması!
Buket Aydın dün katıldığı bir canlı yayında söylemediklerini söylemiş gibi gösterildiğini ifade ederek sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. İşte o açıklama ve detaylar!

Buket Aydın son zamanlarda adından sıkça söz ettiren televizyonculardan biri olarak ön plana çıktı. Kanal D Haber Dairesi Müdürü ve aynı zamanda Kanal D Ana Haber Bülteni Sunucusuyken hakkında pek çok iddia ortaya atıldı. Sık sık istifa ettiği ya da kovulduğu yönünde haberler yapıldı. Ancak bunların hiçbiri doğru çıkmadı. Ama bir gün kimsenin beklemediği bir anda ünlü haber spikeri ve Kanal D haber dairesi müdürü Buket Aydın tüm bu görevlerinden yorulduğunu öne sürerek istifa etti. Açıkçası herkes şaşırdı bu habere. Ama olaylar ve Buket Aydın’la ilgili gelişmeler bununla bitmedi. Buket Aydın istifa ettikten hemen sonra da 7 yıllık eşinden boşandı. Yeni bir hayata adım attığını söyleyen Buket Aydın dün de sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen bir canlı yayında söylediği iddia edilen sözlerle gündeme geldi. Bunun üzerine Aydın son dakika açıklaması yaptı. İşte detaylar!

İşte O sözler!

Demirören Medya grubundaki görevlerinden istifa ettikten sonra eşinden de ayrılan ünlü televizyoncu Buket Aydın son zamanlarda sosyal medyayı sık kullanmaya başladı. Buket Aydın’ın katıldığı bir canlı yayında ise geçmişe yönelik itiraflarda bulundu iddia edildi. Aydın’ın “Bu sektörde çok darbe yedim, sırtımdan vurdular. İntikamımım acı olacak. Bundan sonra yolumun daha aydınlık olacağını düşünüyorum. Mezarlıklar kendini vazgeçilmez zannedenlerle dolu. Çok yıprandım bir süreç” İfadelerini kullandığı iddia edilmişti. Bunun üzerine Buket son dakika açıklaması yaptı.

İşte O Açıklama!

Buket Aydın söylediği iddia edilen sözler dolayısıyla sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Aydın açıklamasında “Dün hatır için Instagram üzerinden bir canlı yayına katıldım. Kadın kadına çok da eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdik. Bu sohbet içerisinden cınbızla bazı cümleler çekip üstüne benim söylemediğim şeyleri de katarak haberleştirmek nasıl bir kötülük? Benim ifadelerimle ilgili magazin programında yapılan yorumları ben sanki o ifadeleri kullanmışım gibi yayınlayan ve ayrıca sürekli özel hayatımla ilgili iftira haberler yaymaya çalışan her mecraya dava açacağım. O yayında ben ‘ Bana yapılanları hemen unutuyorum, en sevmediğim huyum bu’ dedim. Kimseden intikam almak gibi bir derdim yok, olamaz. Ayrıca mobbing ile ilgili konuşmalar kadınların iş hayatında maruz kaldığı mobbingle ilgiliydi ve geneldi. 19 yaşından beri bu sektörde çalışıyorum. Tabi ki istemediğim şeyler yaşadığım zamanlar olmuştur. Ancak ağzımdan her çıkanı son döneme yormayı bırakın. Kurumdan kendi isteğimle ve hiçbir sorun yaşamadan ayrıldım. Özel hayatımla ve iş hayatımla ilgili iftiralar atarak okunma oranını artırmaya çalışanlar ile artık adalet önünde hesaplaşacağız” ifadelerini kullandı.

18-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar