Fulden Uras Ameliyat Oldu

Fulden Uras Ameliyat Oldu
Türk Sanat Müziğinin ünlü isimlerinden biri olan Fulden Uras meme kanseri sebebiyle bir kez daha ameliyat masasına yattı.

Müzik sektörünün ünlü isimlerinden biri olan ve seslendirdiği şarkılarla gönüllerde taht kuran başarılı şarkıcı Fulden Uras sevenlerini korkuttu. Daha önce de pek çok kez ameliyat olan ve meme kanseri sebebiyle tedavi gören ünlü isim bu hastalığın nüksetmesi sebebiyle bir kez daha ameliyat masasına yattı. 53 yaşındaki ünlü şarkıcı sosyal medya hesabından ameliyat öncesi ve sonrasında paylaşımlarda bulundu. Yaklaşık 2 önce Mayıs 2020’de de ameliyat olan Fulden Uras’ın durumunun iyi olduğu hastanede dinlendiği ve bir süre bu şekilde hastanede kalacağı öğrenildi. Daha önce meme ve bağırsak kanserine yakalanan ve ameliyatlarla tedavisine devam eden ünlü isim yaptığı açıklamalardan birinde hastalığının kendisini güçsüz düşürdüğünden bahsetmişti. Özel bir hastanede ameliyat olan şarkıcı ameliyat sonrası videolu bir mesaj yayınlayarak durumu hakkında bilgi verdi.

Fulden Uras Bir Kez Daha Ameliyat Oldu

Meme kanseri ile mücadele eden ve en son 2020 yılında yine bu hastalık sebebiyle ameliyat olan şarkıcı Fulden Uras bir kez daha ameliyat oldu. Özel bir hastanede ameliyat olan Fulden Uras ameliyata girmeden önce sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Uras paylaşımında “bitmeyen çilem. 3 gündür beni yine perişan eden ağrılar ve sonuç yine ameliyat. Artık kaç ameliyat oldu saymıyorum. Sayısını unuttum. Sağ meme seninle başım dertte. Dualarınızı eksik etmeyin dostlar. Allah herkese şifa versin, ötesi yok” ifadelerini kullandı. Ameliyat sonrası bu sefer de videolu bir paylaşım yapan Uras sevenlerine seslendi ve “dostlar, arayan, soran, mesaj atan herkese çok çok teşekkür ediyorum. Başarılı geçti ameliyatım. Birkaç gün dinleneceğim. Allah’a emanet olun” ifadelerini kullandı.

Fulden Uras Kimdir?

Türk sanat Müziğinin önde gelen başarılı isimlerinden şarkıcı Fulden Uras 1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Eğitim öğretim hayatının ardından sahnelerde yer almaya başlayan ünlü isim özellikle bir dergiye verdiği cesur pozlarla meşhur olmuştur. İlk kez 1986 yılında Ah Bu kadınlar filminde rol almıştır. Daha sonra başka sinema filmlerinde de rol alan şarkıcı 1991 yılında assolist olarak sahneye çıkmaya başlamıştır. 1995 yılında ilk albümü olan Belliydi Zaten’i çıkarmıştır. Ünlü isim bağırsak kanseri ve meme kanseri sebebiyle uzun süre tedavi olmuş ve birçok ameliyat geçirmiştir.

08-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar