Burcu Halaçoğlu’nun yeni projesi belli oldu

Burcu Halaçoğlu’nun yeni projesi belli oldu
TRT Dijital birbirinden iddialı yapımları ekrana getiriyor. Tarık Tufan'ın romanından uyarlanan Şanzelize Düğün Salonu dizisine usta oyuncu Burcu Halaçoğlu dahil oldu.

Son olarak Kırmızı Oda dizisinde oynayan Burcu Halaçoğlu’nun yeni projesi belli oldu. Hayranları ünlü oyuncunun yeni dizisini ve hayat vereceği karakteri merak ediyor. Burcu Halaçoğlu kimdir, hangi yapımlarda rol almıştı? Burcu Halaçoğlu’nun hayatı ve yeni projesi haberimizde. Şimdi detaylar

Burcu Halaçoğlu’nun yeni projesi belli oldu

Dijital yayın platformlarında yer almak isteyen TRT’nin yeni kanalı TRT Dijital birbirinden iddialı yapımları ekrana getirmeye hazırlanıyor. Tarık Tufan’ın aynı isimli kitabından uyarlanan Şanzelize Düğün Salonu dizisi Ezgi Eyüboğlu, Halil Babür, Erdem Şenocak, Evliya Aykan, Sedat Kalkavan ve Begüm Akkaya gibi usta oyuncuları aynı projede buluşturdu. Yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan'ın oturduğu dram dizisine Burcu Halaçoğlu dahil oldu.

Dizide dengeleri değiştirecek

TRT Dijital için çekilen Şanzelize Düğün Salonu 8 bölümden oluşacak. Muhafazakâr bir gencin hayat hikayesinin anlatıldığı diziye katılan Burcu Halaçoğlu Feray karakterine hayat verecek. Dijital dizide rol alan oyucular ve canlandırdıkları karakterler de belli oldu.

Ezgi Eyüboğlu (Eda)

Halil Babür (Turgut)

Erdem Şenocak (Derviş K.)

Evliya Aykan (Rüstem)

Sedat Kalkavan (Mürsel)

Begüm Akkaya (Nurhan)

Burcu Halaçoğlu Kimdir?

1983 İzmir doğumlu oyuncu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü mezunudur. Anadolu Üniversitesi sinema ve televizyon bölümünde yüksek lisans yapan Halaçoğlu, Michael Chekhov İstanbul’un kurucuları ve eğitmenlerindendir. Arkadaşlarıyla beraber, Tiyatro Pol’ü kuran Halaçoğlu, grubun ilk oyununu yönetti. Halen Bilgi Üniversitesi’nde oyunculuk dersleri ve oyunculuk atölyelerinde ders veren usta oyuncu, birçok özel tiyatro grubu kadrosunda oyuncu olarak yer almaktadır.

Sofra Sırları adlı yapımda Müjgan karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiş, başarılı tiyatro kariyeri ile adından söz ettirmiştir. Oyunculuğun yanı sıra eğitmen kimliği ile de günümüze kadar birçok başarılı ismin yetişmesinde büyük rol üstlenmiştir. En son Kırmızı Oda adlı dizinin oyuncu kadrosuna dahil olmuş ve dizi de Songül karakterini canlandırmıştır. Dizide Feyyaz Şerifoğlu, Tülin özen, Meriç Aral, Burak Sevinç, Melisa Sözen ve Gülşehri Mina Kekeç gibi isimler de rol almıştır.

Tiyatro Oyunları:

2019 – Kör Tuzak (Yönetmen)

2019 – Kaldırım Serçesi (Edith Piaf) Oyuncu)

2019 – Benden Bu Kadar (Oyuncu- Yazar)

2017 – Korkuyu Beklerken (Oyuncu-Yönetmen)

2016 – Balat Monologlar Müzesi (Oyuncu)

2015 – Kamamber (Oyuncu)

Diziler:

2020 – Kırmızı Oda (Songül)

14-03-2023
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar