İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu’nun eksik sahnelerini çekecek

İbrahim Çelikkol Kuş Uçuşu’nun eksik sahnelerini çekecek
Kahramanmaraş’ta yaşanılan yıkıcı depremin ardından bölgede elinden geleni yapan İbrahim Çelikkol’un Kuş Uçuşu dizisinden çekilmeyen sahnelerinin çekimlerine başlandı.

Geçtiğimiz ay Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yaşanılan yıkıcı deprem tüm Türkiye’yi büyük bir güç birlikteliğinde buluşturdu. Ünlü ünsüz, zengin fakir herkes elinden geleni deprem bölgesi için seferber ederken bu organizasyonlarda öncülü ünlü isimler çekti. Henüz depremin ilk gününde hiç kimseden bir talimat beklemeden bölgeye koşan pek çok insan arasında birbirinden ünlü isimler de yer aldı. magazin basınından uzakta kalan ve depremin ilk anından itibaren gözlerden uzak bir şekilde depremzedelerle birlikte olan ve onlar için elinden geleni yapan isimlerden biri de ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol oldu. Başka zamanlarda da yardım faaliyetlerinin içinde yer alan ünlü isim depremin ilk anından itibaren bölgede özellikle dağ köylerinde büyük bir koşuşturmacanın içine girdi ve yardıma ihtiyacı olanlar için elinden geleni yaptı. Yardıma koşan ünlüler arasında çok göz önünde bulunmayan ve sadece yardıma odaklanan ünlü isim günlerini bölgede geçirdi ve elinden geleni yaptı.

Eksik Sahneler İçin Sete Çıkıyor

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol son olarak Netflix için çekilen Kuş Uçuşu dizisinde rol alıyor. ilk sezonu büyük ses getiren ve ardından ikinci sezon onayını alan ve çekimlere başlanılan dizinin üçüncü sezon çalışmaları da devam diyor. Kadrosunda Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, Miray Daner ve Burak Yamantürk’ün başrolünü paylaştığı dizi Ay Yapım tarafından hazırlanıyor. Dizinin ilk sezonu Netflix’te en çok seyredilen yerli içerikler arasında yer aldı. Dizinin ikinci sezon çekimleri sırasında yalanılan deprem dizinin çekimlerini den etkiledi. Çekimlere ara verilen dizinin başrol oyuncusu İbrahim Çelikkol deprem bölgesinde yoğun bir şekilde gönüllü olarak elinden geleni yaptı. Dizinin İbrahim Çelikkol’lu sahnelerinin çekilemediği bu dönem sonunda ünlü isim yeniden set başı yapmak için hazırlıklara başladı ve 2. Sezondan eksik kalan sahneler için sete çıkmaya başladı.

3. Sezon Çekimleri de başlayacak

Öbür taraftan İbrahim Çelikkol’un ikinci sezondan kalama eksik sahnelerinin çekimlerine başlanılırken dizinin 3. Sezon için çalışmaları da başladı. Dizinin 3. Sezon çekimlerinin 16 Mart itibariyle başlaması planlanırken dizinin 3. Sezonunu başarılı yönetmen Burak Müjdeci’nin çekeceği öğrenildi. Bu arada hazırlık çalışmaları devam eden 3. Sezondan ilk fotoğrafta Birce Akalay’dan geldi. Ünlü oyuncu yönetmen Burak Müjdeci ile olan bir karesini “çok şanslı hissediyorum” ifadeleriyle paylaştı.

14-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar