Burcu Kara'nın oğlu Can dünyaya geldi

Burcu Kara'nın oğlu Can dünyaya geldi
Ünlü ve güzel oyuncu Burcu Kara ikinci kez anne oldu. Ünlü oyuncu doğum sürecinin sıkıntılı geçtiğini belirtti ve şimdi her şeyin yolunda olduğunu ifade etti.

Ünlü ve güzel oyuncu Burcu Kara geçtiğimiz gün ikinci kez anne olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Bir çocuğu olan ve yönetmen Fatih parlak ile evli olan güzel oyuncu geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ikinci çocuğuna hamile olduğunu sevenlerine duyurmuştu. Geçtiğimiz gün özel bir hastanede ikinci bebeğini dünyaya getiren Burcu Kara’nın 3.5 kg ağırlığında bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Sosyal medya hesabından ikinci çocuğunun dünyaya geldiğini sevenlerine “Can’ımız geldi” ifadeleriyle duyurdu. Böylece güzel oyuncunun ikinci çocuğunun adının Can olduğu da öğrenilmiş oldu.

Sıkıntılı Bir Süreçti

Öbür taraftan ikinci çocuğunu dünyaya getiren Burcu Kara hastane çıkışında basın mensuplarına açıklamalarda buluncu. Eşi ve çocuğuyla birlikte hastaneden ayrılan Burcu Kara doğum sürecinin sıkıntılı geçtiğini belirtti. Kara açıklamasında “çok büyük bir mutluluk. Allah herkese nasip etsin. Biz bunu ikinci kez yaşıyoruz. Biraz sıkıntılı bir süreç oldu bizim için ama çok şükür sağlıklı eve gidiyoruz. Ağabeyi de çok heyecanlı o da çok mutlu kardeşinin taklidini yapıyor çok mutlu oldu” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun eşi yönetmen Fatih Parlak’ta yaptığı açıklamada “New York’taydım yetişemem diye endişe ettim ama çok şükür beni bekledi ve çocuğumuz geç geldi. Şimdi erkekler evde iki tane oldu. Bizim evimiz kalabalık zaten. Burcu da alışık, üstesinden gelecek biliyorum” ifadelerini kullandı.

Burcu Kara Kimdir?

1 Mart 1980 yılında Bursa’da dünyaya gelen Burcu Kara ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede okuduğu mesleği yapmayarak sunuculuk ve oyunculuk dersleri almaya başlamıştır. Daha sonra televizyon dünyasına adım atarak değişik kanallarda değişik programlarda sunuculuk yapmıştır. Sunuculuk ve haber spikerliği yapan ünlü isim daha sonra oyunculuk dersleri alarak bu alana yönelmiştir. Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan Burcu Kara’nın rol aldığı bazı yapımlar arasında Haziran gecesi, Elveda Derken, İpsiz Recep, Kirli Beyaz, Tozlu Yollar, Tatar Ramazan, Milat, Kördüğüm, Kırmızı Oda, Hakim, O Şimdi mahkum, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, Romantik Komedi: Aşk Tadında, Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda ve Şuursuz Aşk bulunmaktadır.

05-12-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar