Oyuncu Burcu Kara’nın Büyük Acısı!

Oyuncu Burcu Kara’nın Büyük Acısı!
Başarılı oyuncu Burcu Kara anneannesini kaybetti. Güzel oyuncu Burcu Kara anneannesinin kaybını sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerine duyurdu. İşte detaylar!

Ölüm hangi yaştan olursa olsun insanların alışamadığı bir gerçek. Bir yakınını kaybeden insanın acısı tahmin edilemeyecek kadar acı ve derin oluyor. Bu gün bu durumu yaşayan dünya üzerinde binlerce insan var şüphesiz. Bu insanlardan biri de bugün pek çok diziden tanıdığımız sevdiğimiz ve rol aldığı karakterlerle kendimizi özdeşleştirdiğimiz güzel oyuncu Burcu Kara. Dizilerin ve filmlerin vazgeçilmez oyuncunsu Burcu Kara bugün annesini kaybetti. İfadelerinde çok üzgün olduğu gözlenen Burcu Kara anneannesi için bir veda mesajı yayınladı ve bunu sosyal medya hesabından takipçileri ve sevenleriyle paylaştı. İşte Burcu Kara’nın anneannesinin kaybının adından paylaştığı o mesaj.

Güle Güle Anneanneciğim!

Güzel oyuncu Burcu Kara bugün anneannesini kaybetti ve bu acı haberi sevenlerine sosyal medya üzerinden yazdığı bir paylaşımla duyurdu. Dizilerin her zaman aranan oyuncularından Burcu Kara mesajında “Canım anneannem. Böyle girmiştik bu yıka halbuki. Beraber ve sarılarak. Ne mutlu bana ki bu kışı bizimle ve bizim evimizde geçirdin. Unutulmayacak anılar bıraktın bize. Ama gitmek isterdin ısrarla. Haklıydın. Ben olsam, ben de dedemin yanına gitmek isterdim. Bana her cümlesinde “karıcım” diyen o melek adamın yanına. Güle güle ananeciğim. Seni çok seviyoruz. Orada buluşmak üzere. Dedeme söyle…” Bu paylaşımı daha önce çektirdikleri bir resimle paylaşan Burcu Kara’ya kaybından dolayı üzüntülerimizi bildiriyor ve başın sağ olsun diyoruz.

Burcu Kara Kimdir?

1 Mart 1980 yılında Bursa'da dünyaya gelen Burcu Kara ailesinin ilk çocuğudur. ilk orta ve lise eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. Televizyonla ilk tanışması sunuculuk yaparak olan güzel oyuncu daha sonra İstanbul'a taşındı ve Kanal D'de muhabirlik yaptı. Bu arada şahika Tekand'da oyunculuk eğitimleri aldı. Birçok kanalda sunuculuk yapan Burcu Kara pekçok film ve dizide rol aldı. Burcu Kara'nın rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Milat, Tozlu Yollar, Tatar Ramazan, Romantik Komedi,Yıllar Sonra, Aşkta Sınır Yok, Nar Çiçeği, Kirli Beyaz, Maskeli Balo, İpsiz Recep, Elveda Derken, Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu, O Şimdi Mahkum, Haziran Gecesi. Burcu Kara'ya kaybından dolayı sabırlar diliyoruz. 

25-04-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar