Ünlü Oyuncu Burcu Kıratlı’dan Sürpriz Proje

Ünlü Oyuncu Burcu Kıratlı’dan Sürpriz Proje
Ünlü ve güzel oyuncu Burcu Kıratlı'nın sürpriz bir projeyle seyirci karşısına çıkacağı öğrenildi. Burcu Kıratlı projesini magazin muhabirlerine anlattı.

Ünlü ve güzel oyuncu Burcu Kıratlı uzun zamandır ekranlardan ve seyircilerden uzakta. Başarılı ve güzel oyuncu bu arayı daha fazla açmamak için sürpriz bir projeyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizilerin, sinema filmlerinin ve tiyatro oyunlarının aranılan ve sevilen ismi Burcu Kıratlı önceki akşam şarkıcı eşi Sinan Akçıl ile bir mekandan çıkarken magazin muhabirlerince görüntülendi. Restorandan el ele ayrılan çift muhabirlerin soruları karşısında gelecekle ilgili planlarını anlattı. Ünlü isim Burcu Kıratlı sorulan sorular üzerine uzun zamandır ara verdiği tiyatroya yeniden döneceğini ve çok yakında yeni bir oyunla sahnelerde yer alacağını belirtti. Ünlü ismin yeni projesinden bahsederken oldukça heyecanlı ve mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.

Tiyatro Oyunuyla Sahnelere Dönüyor

Dizilerin ve filmlerin başarılı ve güzel oyuncusu Burcu Kıratlı ile eşi şarkıcı Sinan Akçıl geçtiğimiz akşam bir restorandan el ele ayrıldılar. Ünlü çifti görüntüleyen magazin muhabirleri Burcu Kıratlı’ya yeni proje olup olmadığını sordu. Uzun süredir ekranlardan ve seyircisinden uzakta kalan Burcu Kıratlı sorulan soru karşısında yeni projesini açıkladı. Burcu Kıratlı verdiği cevapta “uzun süre sonra ilk defa Gürkan Topçuoğlu ve İrfan Kangı’yla birlikte romantik komedi oynayacağım. İrfan bizim senaristimiz, aynı zamanda rejimizi yapacak. Provalarımız 10 gün sonra başlayacak. Aralık ayı gibi de sahnede olacağız” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncunun yeni projesinden bahsederken ki neşeli ve keyifli hali dikkatlerden kaçmadı.

Sekiz Kilo Verdi

Ünlü ismim Burcu Kıratlı ile evli olan şarkıcı Sinan Akçıl’ın son zamanlardaki kilolu hali dikkatleri çekmişti. Ünlü ismin karantina döneminde kilo aldığını belirten eşi Burcu Kıratlı eşinin diyet programı uyguladığını belirterek kilo vermeye başladığını söyledi. Muhabirlerin soruları üzerine Burcu Kıratlı spor sonrası yemek yemeye geldiklerini belirtti ve “Sinan klip çekimlerine kadar sıkı spor yapacak. Albümü başlıyor şimdi, diyet yapıyor. Sekiz kilo verdi” ifadelerini kullandı. Yaz aylarında reklam kampanyalarında boy göstereceklerini belirten Burcu Kıratlı ayrı markalar ile çalışacağız. Reklam kampanyaları için çekimler yakında başlayacak” ifadelerini kullandı. Güzel oyuncu son zamanlarda oldukça yoğun olduğundan da ayrıca bahsetti.

15-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar