C Takımı’nın okuma provası yapıldı

C Takımı’nın okuma provası yapıldı
Vahdet Erdoğan’ın yapımcılığını üstlendiği ve komedi türünde ele alınan C Takımı filminin okuma provası yapım şirketinin ofisinde gerçekleştirildi.

Bu sene yaz aylarında çekilecek filmlere bir yenisi daha ekleniyor. Greenart tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın üstlendiği C Takımı adlı film okuma provalarını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı film bir komedi filmi olarak hazırlanıyor. Hikayesi ve senaryosunu Barış Başar’ın kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Bora Onur’un yer aldığı C Takımı filminin önümüzdeki hafta sete çıkarak çekimlere başlayacağı öğrenildi. Sezonun merak edilen yapımları arasında gösterilen ve sinemalarda seyirciyle buluşacak olan filmin çekimlerinin yaklaşık 5 – 6 hafta arasında süreceği ve bu yılın son haftalarında vizyona gireceği öğrenildi. Başrolünde Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu ve Sera Tokdemir’in rol aldığı filmin oyuncu kadrosunda ayrıca pek çok ünlü isim yer alıyor.

C Takımı oyuncuları kimler?

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan’ın üstlendiği ve Greenart tarafından hazırlanan C Takımı filmi oyuncuları yapım şirketinde bir araya gelerek filmin okuma provalarını gerçekleştirdi. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı filmin oyuncuları arasında, Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu, Sera Tokdemir, Hakan Bulut, Ömer Kurt, Turgay Tanülkü, Barış Başar, Abdül Süsler, Billur Yılmaz, Emir Sefa Yıldırım, Dilara Üçüncüoğlu, Mustafa şahin, Yonca Başak Kurum, Yasemin Sümer, Altan Erkekli, Alper Saldıran, Faruk Sofuoğlu ve Dost Elver yer alıyor. Senaryosunu Barış Başar’ın kaleme aldığı filmin yönetmenliğini Bora Onur yapacak. Filmin müziklerini yapacak olan Çağatay Akman’ın da aynı zamanda filmin kadrosunda konuk oyuncu olarak yer alacağı öğrenildi. Filmin çekimlerinin pazartesi günü başlayacağı öğrenildi.

Yapımcı açıklama yaptı

Filmin yapımcısı vahdet Erdoğan okuma provasında yaptığı açıklamada filmle ilgili bilgiler paylaştı. Vahdet Erdoğan açıklamasında “televizyonda her yayınlandığında gün birincisi olan, dijital platformda günlerce en çok izlenenler listesinde birinci sırada kalan Nasipse Olur ve yayın hakkı görüşmeleri devam eden Sil baştan Kaynanam filmlerimizin ardından üçüncü filmimize başlıyoruz. Komedinin yıldız isimlerini bir araya getirdiğimiz filmde ilk buluşma çok keyifli geçti ve oyuncu seçiminde ne kadar isabetli karar v erdiğimizi hissettik. 7 Ağustos’ta İstanbul’da çekimlerimiz başlıyor. Bu güzel enerji çekimlerde de devam edecek ve seyirciye de yansıyacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

03-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar