Cadılar Bayramına katılan Şeyma Subaşı kendini savundu!

Cadılar Bayramına katılan Şeyma Subaşı kendini savundu!
İzmir depremi tüm ülkeyi tek yürek haline getirdi. Tüm ülke, enkazdan gelecek iyi haberleri beklerken Şeyma Subaşı'nın çılgınlar gibi eğlenmesi yoğun tepkilere yol açtı.

Sosyal medya fenomenlerinden Şeyma Subaşı yaptıklarıyla gündem olmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı’dan olaylı bir şekilde boşandıktan sosyal medya hesabı Instagramdan paylaşımlarıyla dikkat çeken Şeyma Subaşı bu sefer de katıldığı cadılar bayramı partisiyle tartışmalara konu oldu. Miami’de katıldığı Cadılar Bayramı nedeniyle eleştirilen Şeyma Subaşı kendini bakın nasıl savundu? Şimdi detaylar.

Cadılar Bayramına katılan Şeyma Subaşı kendini savundu!

6,6 büyüklüğündeki İzmir depremi tüm ülkeyi tek yürek haline getirdi. Gerek yardımlarıyla gerek paylaşımlarıyla herkes yaraları sarmak için koşturdu. Büyük küçük tüm ülke, enkazdan gelecek iyi haberleri beklerken Şeyma Subaşı'nın Miami'de Cadılar Bayramı kutlamalarına katılıp çılgınlar gibi eğlenmesi yoğun tepkilere yol açtı. Can kaybının sürekli arttığı İzmir'de enkaz çalışmaları sürürken tepkiler üzerine Subaşı gece yarısı bir açıklama yaptı.

İşte o açıklama!

Eski eşi Acun Ilıcalı’dan ses getiren olaylı boşanma ile gündeme gelen Şeyma Subaşı ülkemizde hiçbir değer ifade etmeyen Cadılar Bayramını kutlamak için Miami'de Cadılar Bayramı partisine gitti. Partide çılgınlar gibi eğlenen ve bunu kişisel sosyal medya hesabından defalarca paylaşan Şeyma Subaşı gelen haklı tepkiler üzerine kendini savundu. İşte o açıklama

“ En azından böyle zamanlarda enerjimizi daha faydalı şeylere çevirebilecekken birbirimizi yargılamak için çabalamasak keşke. Herkesin hayatını ve en önemlisi duygularını nasıl ve ne şekilde yaşadığının tartışılmaması gerektiğine inanıyorum. Kişisel hesabımda yaptığım paylaşımlardan hareketle duygularımın ölçülmeye kalkılması kadar üzücü bir şey varsa o da insanların acısından şahsıma atıfta bulunarak nemalanmaya çalışılması. Ben depremde yara alan insanların acısına biraz olsun ortak ihtiyaçlarına ise destek olmak için elimden geleni yapmaya devam ediyorum. Fakat bunu her fırsatta bağırarak değil olması gerektiği gibi sessizce yapıyorum."

Ülkemizin geçtiği bu zor süreçte yaptıklarıyla sürekli göz önünde olan ünlüleri daha duyarlı davranmaya çağırıyoruz.

Şeyma Subaşı Kimdir?

1990 doğumlu Subaşı, 16 yaşında katıldığı güzellik yarışmasıyla tanındı. Mankenlik yapan Şeyma Subaşı İstanbul Aydın Üniversitesi'nde Moda Tasarım Programı'nı bitirdi. Acun Ilıcalı'nın sunduğu 'Var mısın Yok Musun ' adlı yarışma programına katılan genç manken, ardından 'Yok Böyle Dans' yarışmasında kostüm tasarımcısı olarak görev yaptı. Acun Ilıcalı ile evlenen Şeyma Subaşı bir müddet sonra olaylı bir şekilde boşandı. Sosyal medyada paylaşımlarıyla dikkat çeken Subaşı’nın “Sadece Şeyma” adlı kitabı vardır.

03-11-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar