Çağan Irmak’ın Yeni Dizisi Yaratılan’a Yeni Bir Oyuncu Katıldı

Çağan Irmak’ın Yeni Dizisi Yaratılan’a Yeni Bir Oyuncu Katıldı
Netflix’te yayınlanacak olan ve başrolünde Taner Ölmez ile Erkan Kolçak Köstendil’in yer aldığı Yaratılan’a yeni bir oyuncu daha katıldı.

Son günlerde yapım şirketleri televizyon kanalları ya da internet yayın platformları için pek çok yeni dizi için çalışmalarını hızla devam ettiriyorlar. Seyircinin de merak ve heyecanla beklediği bu yeni dizilerin hikayeleri kadar oyuncuları da oldukça dikkat çekici. Yakın zamanda ekrana gelmesi beklenen bu yeni yapımlardan biri de internet yayın platformu Netflix için 03 Medya tarafından hazırlanan ve ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın yöneteceği Yaratılan adlı dizi. Dizinin son dönemde hazırlıkları iyice hızlanmış durumda. Cast çalışmalarında peş peşe ünlü isimlerle anlaşan dizinin oyuncu kadrosunda şimdilik Taner Ölmez, Erkan Kolçak Köstendil, Devrim Yakut, Bülent Şakrak yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak ise yılların başarılı ve deneyimli oyuncusu Durul Bazan’da dahil oldu.

Yaratılan’ın Oyuncu Kadrosu Şekilleniyor

03 Medya tarafından internet yayın platformu Netflix için hazırlıkları devam eden Yaratılan adlı dizinin hazırlıkları hızla devam ediyor. Çağan Irmak’ın hem yazıp hem de yöneteceği dizinin oyuncu kadrosu şimdiden birbirinden ünlü isimleri bir araya getirmiş durumda. Dizinin oyuncu kadrosunda son olarak Mucize Doktor’da yer alan Taner Ölmez ile yine son olarak Çukur’da rol alan Erkan Kolçak Köstendil, devrim Yakut, Bülent Şakrak, ve Durul Bazan yer alacak. Dizinin oyuncu kadrosu için çalışmaları halen devam ederken seyirci de diziyi merakla beklemeye başladı. Özellikle Çağan Irmak’ın yazdığı ve yönettiği dizlere aşina olanların merakla beklediği dizinin konusu hakkında henüz bir bilgi yok.

Durul Bazan Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan dizi ve sinema dünyasının önde gelen isimlerinden Durul Bazan 1972 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından aldığı oyunculuk eğitimleriyle tiyatro, sinema ve dizi sektörüne giren Durul Bazan bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Özellikle dizi ve sinema filmlerinin aranılan oyuncularından olan Durul Bazan’ın rol aldığı yapımlardan başlıcaları şunlardır.

·         Seni Çok Bekledim

·         Avrupa Yakası

·         Seni Seven Ölsün

·         Kocamın Ailesi

·         Eyvah Eyvah 3

·         Türkler Çıldırmış Olmalı

·         Arka Sokaklar

·         Son Ağa

·         Hicran Yarası

·         Maskeli Beşler

·         Hayat Bilgisi

·         Çarli İş Başında

24-01-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar