Yaratılan Dizisinde Taner Ölmez’in Partneri Kim Oldu?

Yaratılan Dizisinde Taner Ölmez’in Partneri Kim Oldu?
Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği ve Netflix’te yayınlanacak Yaratılan adlı dizide Taner Ölmez’in partneri belli oldu. İşte o isim!

Son zamanlarda televizyonlar kadar belki de onlardan daha fazla dijital medya platformları için dizi üretiliyor. Yapım şirketleri televizyonların yanında daha kreatif ve daha kısa ve az bölümlü oldukları için dijital yayın platformlarını tercih etmeye başlarken oyuncular bu konuda ön almaya başladı. Son zamanlarda peş peşe özgün içeriği abonelerine sunan Netflix ise bu alanda ülkemizde önde gidiyor. Pek çok yapımı abonesiyle buluşturan platform şimdide ünlü oyuncu Taner Ölmez’in rol alacağı ve yine ünlü yönetmen Çağan Irmak’ın hem yazıp hem yöneteceği Yaratılan adlı diziyi yayın akışına aldı. Henüz ne zaman yayınlanacağı belli olmayan Yaratılan adlı proje 8 bölümden oluşurken dizinin çekimleri ise başladı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı projede başrol Taner Ölmez’in partneri ise güzel oyuncu Şifanur Gül oldu.

Şifanur Gül Yaratılan Dizisinde

Çağan Irmak’ın hem yazıp hem de yöneteceği ve Netflix’te yayınlanacak olan Yaratılan adlı proje son günlerin en çok konuşulan projelerinden biri. Konusu ve oyuncu kadrosu ile gündem olan Yaratılan geçtiğimiz günlerde çekime başladı. İstanbul ve Bursa’da çekilecek ve toplam 8 bölümden oluşacak projede Taner ölmez, Erkan Kolçak Köstendil, Devrim Yakut, Durul Bazan, Bülent Şakrak, Macit Koper ve Engin Benli rol alıyor. Dizide uzun zamandır merak edilen ise Taner Ölmez’in partnerinin kim olacağı idi. Birçok ünlü ismin adı geçerken sonunda karar verildi ve Taner Ölmez’in Yaratılan dizisindeki partneri belli oldu. Dizide Taner Ölmez’e ünlü ve güzel oyuncu Şifanur Gül’ün eşlik edeceği öğrenildi. Dizinin çekimleri ise geçtiğimiz günlerde başladı ve nisan ayına kadar sürmesi bekleniyor.

Şifanur Gül Kimdir?

Son olarak Cam Tavanlar adlı yapımda rol alan güzel ve genç oyuncu Şifanur Gül 30 Kasım 1995 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitimlerinin ardından Ankara üniversitesi Devlet Tiyatrosu Oyunculuk Ana Bilim Dalı’ndan mezun olmuştur. Okuldan mezun olduktan sonra mesleğini yapmaya başlayan Şifanur Gül bugüne kadar

·         Sevdim Seni Bir Kere

·         Kuş Uçuşu

·         Uyanış Büyük Selçuklu

·         Benim Adım Melek

·         Cam Tavanlar, adlı yapımlarda rol almıştır. 

01-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar