Frankestein'den uyarlanan yerli dizi Yaratılan'ın fragmanı yayınlandı

Frankestein'den uyarlanan yerli dizi Yaratılan'ın fragmanı yayınlandı
İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak molan ve 20 Ekim tarihinde yayına başlayacak Yaratılan dizisinin ilk fragmanı yayınlandı.

Bugünlerde peş peşe pek çok dizi ilk bölümüyle seyirciyle buluşmaya başlıyor. Televizyon kanalları ve internet yayın platformları için hazırlanan diziler uzun hazırlık ve çekim aşamalarının ardından ilk kez seyirciyle buluşmanın heyecanını yaşıyor. 03 Medya tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda çağan Irmak’ın yer aldığı Yaratılan dizisi internet yayın platformu Netflix’te seyirciyle buluşacak. Mary Shelley tarafından hazırlanan ve dünyada büyük ses getiren Frankestein'den uyarlanan Yaratılan dizisinin ilk fragmanı yayınlandı ve dizi yayın için son saymaya başladı. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı ve yayınlanan fragmanıyla büyük dikkat çeken dizinin başrolünde Taner Ölmez ve Erkan Kolçak Köstendil yer alıyor. Toplam 8 bölümden oluşan ve bir dönem dizisi olarak ekrana gelecek dizinin yayınlanan fragmanı büyük beğeni topladı.

20 Ekim’de yayın hayatına başlıyor

03 Medya tarafından hazırlanan ve dünyanın en çok seyredilen ve ses getiren yapımlarından olan Frankestein'den uyarlanan yerli dizi Yaratılan'ın fragmanı yayınlandı ve dizinin yayın tarihi belli oldu. Bir dönem dizisi olarak yayınlanacak olan ve merakla beklenen dizinin yayın tarihi 20 Ekim olarak belirlendi. İnternet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosunda ünlü isimler Taner Ölmez, Erkan Kolçak Köstendil, Engin Benli, Şifanur Gül, Bülent Şakrak, Sema Çeyrekbaşı, Devrim Yakut, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Macit Koper, Ekremcan Aslandağ, Ümmü Putgül ve Şennur Nogaylar yer alıyor. Netflix’te yayınlanacak dizinin yayınlanan ilk fragmanı büyük ses getirdi ve seyirci tarafından merakla beklenmeye başlandı. İlk yayın tarihi 20 Ekim olarak belirlenen Yaratılan dizisi Türkiye ile birlikte tüm dünyada Netflix seyircisinin karşısına çıkacak.

Yaratılan konusu ne?

Ünlü yönetmen çağan Irmak’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı ve 03 Medya tarafından hazırlanan Yaratılan dizisi yakında seyirci karşısına çıkıyor. Frankestein'den uyarlanan yerli dizi Yaratılan bir dönem dizisi olarak hazırlandı. Dizi, Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde yaşanılan bir hikayeyi konu olarak alıyor. Yaratılan dizisi, insanoğlunun en temel sorunlarından biri olan ölüm ve sonrasına odaklanıyor. Asi, maceraperest, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği çok iyi bir hekim olabilmektir. İstanbul’da kendisi gibi biriyle tanışan Ziya bundan sonra büyük olayların içinde bulur kendini. Yaratılan’ın ilk bölümü 20 Ekim’de Netflix’te yayınlanacak.

08-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar