Usta Oyuncu Burak Çimen Yaratılan Dizisinde

Usta Oyuncu Burak Çimen Yaratılan Dizisinde
Netflix için hazırlanan ve başrolünde Taner Ölmez'in yer aldığı Yaratılan Dizisi çekimlerine başladı. Diziye usta oyuncu Burak Çimen katıldı.

Dizi sektöründe bu sezon erken finaller kadar dijital medyalara yapılan dizilerde gündem olmayı sürdürüyor. Televizyonlarda istedikleri karşılığı bulamayan yapım şirketleri yoğun bir şekilde dijital medyaya içerik üretmeye başladı. Bu durum hem süre olarak hem de oyuncuların dijital medyalarda oynamayı daha çok istedikleri için yapım şirketlerinin işine geliyor. Şu sıralar dizi sektöründe yoğun şekilde konuşulan ve seyircinin de merakını oldukça çeken Yaratılan dizisi için hem çekimler hem de hazırlıklar devam ediyor. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan ve oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak başarılı bir oyuncu olan Burak Çimen’de dahil oldu.

Burak Çimen Yaratılan’da

Çağan Irmak’ın hem yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu Netflix için hazırlanan Yaratılan dizisinin oyuncu kadrosunun tamamlanması çalışması dizinin çekimleri devam ederken sürüyor. Kadrosunda Taner Ölmez, Erkan Kolçak Köstendil, Durul Bazan, Bülent Şakrak, Devrim Yakut, Macit Koper, Engin Benli ve Şifanur Gül bulunan Yaratılan dizisi son olarak usta oyuncu Burak Çimen ile el sıkıştı. Halen çekimleri Bursa ve İstanbul’da devam eden ve 8 bölümden oluşan dizinin nisan ayında çekimlerinin tamamlanması bekleniyor. Konusu tam olarak bildirilmeyen ve bu yönüyle de oldukça merak edilen dizinin hikayesinin oldukça çarpıcı olduğu belirtiliyor. Dizinin yayın tarihi için Netflix’ten herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak Yaratılan şu sıralar en çok konuşulan yapımlardan biri ve şimdiden belli bir seyirciyi kazanmış durumda. Diziyle ilgili gelişmeler oldukça bildirmeye devam edeceğiz.

Burak Çimen Kimdir?

Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği ve Dijital Medya Platformu Netflix’te yayınlanacak Yaratılan Dizisinde rol alacak olan başarılı oyunculardan Burak Çimen 1974 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından İzmir Dokuz eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Burak çimen 2004 – 2005 yılları arasında Hollanda’da Tiyatro Taft’da sahne çalışmalarına katılmıştır. Türkiye’de de pek çok tiyatro oyununda rol alan başarılı oyuncu ayrıca bazı dizi ve sinema filmlerinde de rol almıştır. Bunlar arasında;

·         Diriliş Ertuğrul

·         Bir Umut Yeter

·         Hekimoğlu

·         Kurşun Yarası

·         Kırık Kanatlar

·         Şubat

·         Fatih 2013, bulunmaktadır. 

03-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar