Çağla İle Yeni Bir Gün yarın Başlıyor!

Çağla İle Yeni Bir Gün yarın Başlıyor!
Fox Tv’de sabah kuşağında yayınlanan ve sezon arası veren Çağla İle Yeni Bir Gün Programı yeni sezonu yarın sabah açıyor. İşte haberin detayları!

Televizyon kanalları yeni sezon için artık hazır. İyisiyle kötüsüyle yoğun olarak 2 aydır ama aslında son beş aydır hazırlıkları süren ve televizyon dünyasındaki herkesin adeta nefes almadan çalıştığı yeni sezon eylül ayında başlıyor. Televizyon kanallarının bütün varlıklarıyla ellerinden geleni yaptıkları ve her senenin en önemli dilimi olan ve televizyonların vitrine çıkı ve seyircinin artık hakim güç olduğu zaman dilimi artık başlıyor. Her ne kadar bazı kanallar programları ve bazı kanallarda dizileriyle geçtiğimiz günlerde yeni yayın dönemlerini açtılarsa da Eylül ayı bunun için asıl belirlenen zaman. Ancak kanallar dramalardan önce programlarla ilk yoklamaları yapıyor ve seyirciyi yavaş yavaş ekranlarına çekmeye başlıyorlar. Seyirci için önde gelen kanallardan biri olan Fox Tv’de programlar için yeni yayın dönemini yarından (17 Ağustos Pazartesi) itibaren açıyor. Kanalın yeni yayın döneminin ilk programı da geçtiğimiz sezonda yayınlanan ve sabah programları içerisinde açık ara önde olan Çağla İle yeni Bir Gün yarın sabah yeni sezonun ilk bölümüyle ekranlara geliyor.

Fox Tv Yarın Sezonu Açıyor!

Fox Tv yeni sezonu yarın sabah kuşağında geçtiğimiz sezonda yayınlanan ve seyircinin severek takip ettiği Çağla İle Yeni bir Gün programıyla açıyor. Yapımcılığını Provizyon Medya’nın yaptığı ve sunuculuğunu ünlü manken ve oyuncu Çağla Şikel’in üstlendiği ve sağlıktan beslenmeye, doğru alışverişten estetiğe, kadınlara yönelik tüm konuların konuşulduğu ve canlı olarak yayınlanan sabah kuşağı programı çağla İle Yeni Bir Gün yarın sabah saat 10.45’te başlıyor. Ekranlara kısa bir süre ara veren ve yenilenen haliyle yarın yeniden ekranlara gelecek program Fox Tv’nin sabah kuşağında en çok seyredilen kanallardan biri olmasını sağlıyor. Oldukça iyi olan reytingleriyle seyircinin de beğeniyle takip ettiği program ayrıca bu sezon biraz daha heyecanlı geçecek gibi görünüyor.

Sabah Kuşağında Rekabet Kızıştı!

Televizyon kanallarının sabah kuşakları her ne kadar ev hanımlarına daha çok hitap etse de genel konuları ve konuklarıyla tüm seyircinin takip ettiği bir kuşak. Bu kuşakla başlayan gün ne kadar iyi başlarsa kanal için o kadar verimli ilerliyor. Fox Tv’de yayınlanan Çağla İle Yeni Bir Gün programı da iyi reytingiyle kanalın seyirciye merhaba dediği program durumunda. Ancak bu sezon özellikle Star Tv’de yeni başlayan Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı Çağla Şikel’in sunduğu programın en büyük rakibi olacak gibi görünüyor. Bakalım bu yarışta yüzü gülen hangi yapım olacak?

17-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar