Camdaki Kız 16. Bölüm İzle

Camdaki Kız 16. Bölüm İzle
Camdaki Kız 16. Bölüm İzle; 21 Ekim Perşembe akşamı 16. Bölümüyle ekrana gelen Camdaki Kız dizisinin yayınlanan 16. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Camdaki Kız 16. Bölüm İzle; Başrollerinde Burcu Biricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi ve Şerif Erol’un rol aldığı Camdaki Kız bu akşam saat 20.00’da 16. Yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında serciyle buluşuyor. Geçen sezon başlayan ve başarılı reytingleriyle bu sezonda devam etmesine karar verilen Camdaki Kız OGM Pictures tarafından Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanmış durumda. Genç bir kız ile genç ve varlıklı bir delikanlının sırlar içinde bir gelecek kurma mücadelesini anlatan dizi seyirci tarafından heyecanla takip ediliyor. Kanal D’nin de en çok izlenen dizilerinden olan Camdaki Kız bu akşam yayınlanacak 16. Yeni bölümüyle yine heyecanlı sahnelerle ekrana gelecek.

Camdaki Kızın Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında her hafta Perşembe akşamları yayınlanan ve geçen sezon başlayan başarılı dizilerden Camdaki Kız bu sezonda seyircisini ekrana bağlamayı başarıyor. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde Nalan ve Sedat arasında çocuk krizi baş göstermiştir. Sedat, Nalan’ın anne babasına Nalan’ın çocuk istemediğini söylemiş ve Nalan’ın annesi büyük sinir krizine girmiştir. Nalan annesi tarafından yine aynı şekilde cezalandırılacağını sanırken annesi bu sefer farklı davranmış ve bu işi çözmesini istemiştir.

Camdaki Kız 16. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen ve heyecanla takip edilen dram dizisi Camdaki Kız bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak 16. Bölümünde Alp karısı Cana ile Sedat arasında yaşanan ilişkiyi anlatmak için Feridelere gider ve orada Sedat ile Nalan’ı da görür. Feride ise Alp’i ve olayı kontrol altında tutmayı başarır. Öbür taraftan Selen’in söylediği hamile yalanı Selen’i ve eşini rahatsız etmekte ve yalanın her an ortaya çıkacağı endişesi ikisini de germektedir. Selen geri dönen eski aşkını da kafasından atamamaktadır. Cana ise Alp’i durdurabilmek için Feride ile bir anlaşma yapmak zorunda kalır. Nalan’ın aklında ise annesinin yatağının üzerinde gördüğü mektup vardır. Cana ve Alp’in boşanma haberini alan konaktakiler ise gerilmiştir. Nalan dışında konaktaki herkes işin aslını bilmektedir. Bu arada Selen anne ve babasının evliliklerinin 40. Yılı için onlara sürpriz bir parti düzenlemeye karar verir. Ancak parti gecesi herkesi başka başka sürprizler beklemektedir. Camdaki Kız bu akşam 16. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

21-10-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar