Camdaki Kız 21. Bölüm izle!

Camdaki Kız 21. Bölüm izle!
Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan Camdaki Kız 21. bölümüne Cana'nın haykırdığı "Yaptığın her şeyi burnundan fitil fitil getireceğim" sözü damga vuruyor.

Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu’nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız 21. yeni bölümünde ortalık alev alev yanıyor. Perşembe akşamları Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan Camdaki Kız 21. yeni bölümde Sedat ve Nalan'dan intikam almak isteyen Cana, Adil'e tuzak kuruyor. Cana ve Adil'i samimi bir şekilde gören Nalan neye uğradığını şaşırıyor. Feride, Adil'i tehdit ederken Sedat ve Nalan, aralarına giren ihanetle baş edebilecek mi? Evliliğin tekrar tekrar sınandığı Camdaki Kız 21. son bölüme buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Camdaki Kız 21. Bölüm izle!

Yazdığı eserlerle psikolojik ve fantezi dizilere ilham kaynağı olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı ismi taşıyan romanından uyarlanan Camdaki Kız 21. bölümüne Cana'nın haykırdığı "Yaptığın her şeyi burnundan fitil fitil getireceğim" sözü damga vuruyor. 25 Kasım Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşan OGM yapımı Camdaki Kız dizisinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu başrolleri paylaşırken yönetmen koltuğunda  Nadim Güç oturuyor. Seda Altaylı Turgutlu tarafından kaleme alınan dizi her perşembe akşamı ekrana geliyor.

Adil'e tuzak kuruluyor

Sedat ve Nalan'dan intikam almak isteyen Cana, aradığı fırsatı bulmuştur. "Yaptığın her şeyi burnundan fitil fitil getireceğim" sözüyle Adil'e tuzak kuran Cana, bir yandan da Adil'le samimiyeti ilerletir. Cana ve Adil'i samimi bir şekilde gören Nalan şok geçirir. Adil'i tehdit eden Feride ondan intikamını alabilecek mi? Sedat ve Nalan'ın aralarına giren ihanetle baş etmeye uğraştığı Camdaki Kız 21. Bölüm 25 Kasım  Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de. Keyifli seyirler.

Camdaki Kız konusu nedir?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı ismi taşıyan romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisini başarılı yönetmenlerimizden Nadim Güç yönetirken senaryosu Seda Altaylı Turgutlu tarafından kaleme alınıyor. Psikolojik gerilim türü olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde güzel, iyi huylu ve duygusal biri olan Nalan'ın yolu Koroğlu şirketinde mimarlık yapan Sedat ile kesişir. Ailesi tarafından şımartılan Sedat için karar zamanıdır. Onu baş öz etmenin  vaktinin geldiğini düşünen babası, Sedat düzelsin diye evlendirmek ister. Her şeyin bir anda geliştiği dizide Nalan ve Sedat bir anda kendilerini evlilik masasında bulur. İki yaralı gönül, birbirlerinin yarasını mı saracak yoksa masallardaki gibi bir aşk mı yaşayacak? Camdaki Kız her Perşembe Kanal D ekranlarında. 

25-11-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar