Camdaki Kız 51. Bölüm İzle

Camdaki Kız 51. Bölüm İzle
Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız 6 Ekim Perşembe günü 51. yeni bölümüyle ekrana geldi. Camdaki Kız 51. yeni bölüm tek part izlemek için link haberimizde.

Psikiyatrist Dr. Ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız adlı romanından uyarlama Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız bu akşam yeni 51. Bölümü ile ekranlara gelecek. Yapımını OGM Pictures’in imzasını taşıdığı yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği Camdaki Kız her hafta perşembe günü saat 20.00 de izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Baş rolünde Burcu Biricik’in (Nalan) rol aldığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca, Feyyaz Şerifoğlu (Sedat Koroğlu), Nur Sürer (Feride İpekoğlu), Tamer Levent (Rıfat Koroğlu), Seher Devrim Yakut (Gülcihan Koroğlu), Selma Ergenç (Selen Koroğlu), Hande Ataizi (Cana Yılmaz), Enis Arıkan (Muzo), Cihangir Ceyhan (Hayri Ersoy), Tuğrul Tülek (Levent), Nihal Menzil (Hafize), Hamza Yazıcı (Tako), Feri Baycu Güler (Döndü) ve Merve Polat (Billur) gibi önemli isimler yer alıyor. İlk bölümü ile 8 Nisan 2021 yılında ekranlara gelen Camdaki Kız dizisi bu yıl 3. Sezonu ile ekranlara geliyor. Dizinin proje tasarımında Gülseren Budayıcıoğlu yer alırken, yönetmen koltuğunda Nadim Güç otururken, senaryosunu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan kaleme alıyor. Her bölümü ile merak uyandıran Camdaki Kız da son olarak hapse düşen Sedat Koroğlu, babasının yardımı ile hapisten çıkar ancak Sedat’ın eve dönüşü Nalan Hayri yakınlaşmasını nasıl etkileyecektir? Merak edilen yeni bölümü internet üzerinden izlemek isteyenler Canlı TV sitesinden kolaylıkla izleyebilirler. Camdaki Kız 51. Bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıya TIKLAYIN

 

 Camdaki Kız 51. Yeni Bölüm İzle

Feride’nin baskıları artık Nalan üzerinde işe yaramamaktadır. Nalan annesine asla söylemeyeceği sözleri söyler. Sedat’a karşı da farklı değildir. Öte yandan Koroğlu ailesi de karışmıştır. Gülcihan ve Rafet hem de Selen için işler hiç iyi gitmez.


Muzo, Nalan ve Hayri’yi görüyor!

Nalan yaşadığı hayattan ve Sedat’ın söylediği yalanlardan bıkmıştır. Artık daha fazla dayanamaz. Nalan Hayri’den kaçmak istese de aslında bir noktada Hayri’ye daha çok yaklaşmaktadır. Bahçede Hayri ve Nalan’ı sarılırken Muzo görür! bakalım Muzo gerçeği açıklayacak mıdır?

Camdaki Kız Son Bölümde Ne Oldu? 50. Bölüm Özeti

Camdaki Kız 29 Eylül Perşembe günü yayınlanan 50. Bölümünde, Camdaki Kız son bölümde Nalan ve Hayri’nin arasındaki gerilim Feride’nin baskısıyla daha da alevleniyor!


Sedat’ın hapisten çıkıp eve geri dönmesi ile, hem Selen hem de Feride’nin sarf ettiği sözler Nalan’ın Hayri ile ilgili duygularını bastırmasına sebep olur. Rafet Koroğlu, Sedat’ı Alp’ten özür dilemesi için Cana ile yaşadıkları eve götürür. Ayrıca Rafet, Yönetim Kurulu Başkanlığı’nın artık Selen’e devredildiğini açıklar. Nalan ile Sedat’ın aralarını düzeltip hem de olağan havalarının değişmesi için Billur, Nalan ile Sedat’ın dönüşünü kutlamak için dışarıda bir eğlence planlar. Nalan depoda yaşadığı panik anlarından annesi Feride’yi şüphelendirir ve feride durumu incelemeye başlar. Feride’nin, depodaki Hayri’nin bıraktığı iz, dikkatinden kaçmaz!

Hayri, Nalan’la konuşmak için içeri girer ve Muzo tarafından izlendiğini fark etmez. Nalan, çekinmeden öfkesini Hayri’ye bağıra çağıra gösterir. Muzo, ikili arasında yaşanan hararetli tartışmanın farkındadır. Hayri, Billur ile Nalan’ın Sedat için organize ettiği gecede kıskançlıktan deliye dönüyor. Sedat bir yerde kızlarla dans ederken, farklı bir yerde ise Nalan’ın yanında erkekleri gören Hayri, bir anda mekana giriyor ve Nalan’ı çağırıyor. Hayri’nin bu sert çıkışının ardından Nalan ise geceyi bitirip konağa dönüyor. Nalan ile Hayri’nin aralarındaki durumu farkeden Muzo, onları izler ancak yasak aşkı farkedecek midir?

06-10-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar