Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm İzle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm İzle
Show TV’nin sevilen dizisi Ertan Saban’lı Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yeni bölümü 6 Ekim Perşembe ekranlarda. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm Canlı İzle

BKM Yapım imzalı Show TV ekranlarının yeni sezon dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu akşam 6 Ekim Perşembe günü yeni bölümü ile saat 20.00 de Show TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. İlk bölümü ile 21 Temmuz 2021 tarihinde yayınlanmaya başlayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin başrollerini Ertan Saban (Sadi Payaslı), Özge Özberk (Derya Yılmaz) ve Devrim Özkan (Songül Payaslı) paylaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Nilsu Berfin Aktaş, Burak Demir, Tolga Güleç, Pamir Pekin, Özgü Delikanlı, Mustafa Açılan, Ayşe Kırca, Onur Özer, Sanem Babi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Sercan Gülbahar, Yeşim Çelebi, Deniz Sarıkaş, Murat Göçmez, Zeynep Koltuk, Galip Erdal, Tolga İskit, Özlem Türay, Aleyna Çalışkan, Fatih Çetintaş ve Gökmen Kasabalı gibi genç isimler rol alıyor. Dram ve gençlik dizisi olarak ekranlara gelen dizinin Proje tasarımını ve senaryosunu Gani Müjde kaleme alırken, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Necati Akpınar’ın yapımcılığını üstlendiği dizide, ‘’Herkes ikinci bir şansı hak eder’’ diyecek olan kirli geçmişini ardında bırakarak coğrafya öğretmeni olarak Karabayır Lisesi’ne atanan ve burada yolu ıslahevinden gelen beş gençle kesişen Sadi Payaslı’nın hikayesini konu aldığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin yeni bölümünü internet üzerinden izlemek isteyen izleyiciler Canlı TV sitesinden kolaylıkla izleyebilirler. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Bölüm Canlı Full Hd izlemek için aşağıdaki bağlantıya TIKLAYIN

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 12. Yeni Bölüm Canlı İzle

Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin bu haftaki bölümünde Sadi ve Songül, Serdar’ın yanına gitmek için çıktıkları yolda hiç tahmin etmedikleri biriyle tanışırlar. Sadi ve Songül’e Semih tarafından bir teklif gelir ancak Semih’in yaptığı teklif fark etmeden onları bir tehlikeye daha atacaktır.

Ozan’ın kim olduğunu Esra öğrenir ve Sanem ile Ozan’ı ne yapacaklarını bilmedikleri bir duruma düşürür. Melek’in sayesinde Zülfikar kardeşiyle beklediği yüzleşmeyi yaşar.


Aylin, Sanem’in haline üzülür ve annesiyle konuşmak isterken duyduklarına daha fazla dayanamaz ve evi terk eder. 

Türkan ve Gizem, Aslı’nın ortadan kaybolması ile yürekleri ağızlarına gelir. Gizem ise, köşkteki yeni yaşantısına alışmaya çalışıyordur. Gizem’in umutları aradığı hiçbir yerde Aslı’yı bulamayıp tükenmişken, Aslı elinden tutan biriyle köşkün kapısından girer.


Derya’nın defterini tesadüfen bulan Mert’i ilk kez bu kadar gerçeğe yaklaştırır. Yıllardır sakladığı sırrı Derya’nın sonunda ortaya çıkacak mıdır?

Ödül töreninde tanıştığı Songül’ün babasının öğrencisi Serdar trafik şubeye bir ziyarette bulunur. Songül’ü bu ziyaret ne kadar mutlu etse de Sadi’yi de bir o kadar mutsuz eder.  

Issız bir gecede kendini bekleyen arabaya binen isimse yeni başlayacak maceraların habercisidir. 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Son Bölümde Neler Oldu? 11. Bölüm Özeti

Songül çevirmedeyken bir araç görev arkadaşına çarpıp kaçar. Songül aracı kullananları metruk bir evde yakalar. Küçük bir çatışmanın ardından Songül kaçan kişileri alt eder. Anlaşılır ki o evde teröristler vardır ve bir operasyona hazırlanıyorlardır. Songül büyük bir olayın önüne geçmiştir. Bunun karşılığında emniyet tarafından ödüllendirilir.

Aylin, Esra’nın oynadığı oyun yüzünden Sanem ile karşı karşıya gelir. Bu oyun Aylin’in ilk kez Oğuz’a sert davranmasına sebep olur. Gizem’in annesi Rıza’dan gelen dadılık teklifini kızı ile paylaşır ancak, annesinin imaları yüzünden Gizem bu teklifi nazikçe reddeder. Ancak ev sahiplerinin evden atması yüzünden mecbur kalıp kendilerini Rıza’nın kapısında bulurlar.

Çıkan rapora inanmayan Melek araştırmasına devam eder ulaştığı bildi ise umutlarını yeniden yeşertir.

Sadi ve Songül öğrendiklerini emniyete bildirmek için yola çıktıkları esnada ikili onları takip eden birileri tarafından alıkonulurlar.

06-10-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar