Camdaki Kız 7. Bölüm İzle

Camdaki Kız 7. Bölüm İzle
Camdaki Kız 7. Bölüm İzle; 27 Mayıs Perşembe 7. Bölümüyle yayınlanan Camdaki Kız adlı dizinin bu akşam yayınlanacak 7. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Camdaki Kız 7. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Burcu Bricik, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı ve Şerif Erol’ün yer aldığı Camdaki Kız bu akşam saat 20.00’da 7. Bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Sezonun sonlarına doğru başlayan ve Gülseren Buayıcıoğlu’nun aynı adlı eserinden televizyona uyarlanan Camdaki Kız OGM Pictures tarafından hazırlanıyor. Başladığı günden itibaren reytingini istikrarlı bir şekilde yükselten ve artık ilk üç içinde yer alan Camdaki Kız gerilim, psikoloji ve dram türündeki hikayesiyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi ve nefessiz bir şekilde bölümü izlettirmeyi başarıyor. Anne ve babalarının yoğun baskısı altındaki iki genç olan Sedat ve Nalan’ın hikayesini anlatan dizi her hafta daha da derinleşen hikayesiyle seyirciyi etkisi ve büyüsü altına almayı başarıyor. Nalan ve Sedat’ın kendileri olmak için attıkları her adımda karşılarına anne ve babalarının çıkmasıyla her an daha da bocalayan hayatlarının hikayesi olan Camdaki Kız bu akşam 7. Bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında sezona başlayalı 6 bölüm olan ve bu akşam7. Bölümüyle seyirci karşısına çıkan Camdaki Kız her hafta seyirciyi daha fazla etkisi altına almayı başarıyor. Her geçen bölüm reytingini artıran dizinin yayınlanan son bölümünde Sedat ile Nalan ilk kez el ele tutuşmuş ve yine ilk kez öpüşmüşlerdir. Bu durum özellikle Nalan’ı derinden etkilerken ne yazık ki Nalan’ın annesi bu öpüşmeyi görmüştür.

Camdaki Kız 7. Bölümde Neler Yaşanacak?

Kanal D ekranlarının sevilen ve her geçen bölüm tiryakilik yaratmaya başlayan yeni dizisi Camdaki Kız bu akşam yine gerilimli ve psikolojisi üst düzey bir bölümle ekrana geliyor. Nalan ve Sedat’ın öpüşmesini gören Feride adeta deliye dönmüştür. Geçmişte yaşadığı acı tecrübenin etkisiyle kontrolünü kaybeden Feride Nalan’a karşı uyguladığı psikolojik ve fiziksel şiddetin dozunu artırmıştır. Hayatında ilk kez biriyle öpüşen ve hayatının en mutlu anlarından birini yaşayan Nalan’ın hayatı bu baskıyla birlikte tam anlamıyla cehenneme döner. Bu arada Tako ortadan kaybolmuştur. Tako’nun ortadan kaybolması Koroğlu konağında adeta bir bomba etkisine sebep olur. Öbür taraftan Nalan’la son görüşmesinde onunla öpüşen ve bu durumdan gayet memnun olan Sedat bir daha Nalan’a ulaşamaz. Nalan’ın ise Feride tarafından dünyayla bağlantıları koparılmıştır. Sedat her an Nalan’ı daha da merak etmektedir. Sonunda Koroğlu ailesi Nalan’ların evine sürpriz bir ziyarette bulunur. İlk kez Nalan’ın evine giden Muzo ise adım adım gelmekte olan felaketi anlamıştır ve bunu engellemeye çalışır. Camdaki Kız bu akşam saat 20.00’da Kanal D’de 7. Bölümüyle ekrana geliyor.

27-05-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar