Sen Çal Kapımı Dizisinin Senaristleri Değişti

Sen Çal Kapımı Dizisinin Senaristleri Değişti
Uzun zamandır düşük reytingler ile dikkat çeken Sen Çal Kapımı dizisinin, tekrardan eski günlerine dönmesi için dizinin senaristleri değişti.

FOX TV’nin dizilerinden olan Sen Çal Kapımı dizisinin reytingleri düşmeye devam ediyor. Dizi, hikâye açısından izleyicisini tatmin edememeye başladı ve bunun üzerine senaristlerin değişmesi ile dizinin tekrardan eski görkemine kavuşması için ilk adım atılmış oldu.

   Cumartesi akşamları yayınlanan, başrollerinde Kerem Bürsin ve Hande Erçil’in rol aldığı Sen Çal Kapımı dizisi, dün akşam yayınlanan bölümü ile geceyi düşük reyting skorları ile kapattı. 30. Bölümü ile ekranlara gelen dizi, AB grubunda 4’ün altına gerilerken ABC1’de halen 4’lü oranları elde etmeye başarıyor. Ancak son yayınlanan bölümlere baktığımızda, bu düşüşler uzun süredir devam ediyor ve gidişat hiç iyi değil. Dün akşam AB’de 5. sıraya gerileyen dizi, totalde 9. sırada günü kapattı. ABCI1 sınıfında ise 6.’lık ile geceye veda etti. Uzun bir süre 6. ve 7. sıralarda yer alan dizinin bu gidişatının nedeni ise hikâyeden kaynaklı.

Sen Çal Kapımı'n Yeni Senaristleri Kim?

      İzleyiciye istediğini verememeye başlayan diziye tepkiler çığ gibi büyüyor. Bunun üzerine harekete geçen dizi yetkililerinin ilk hamlesi, dizinin senaristlerini değiştirmek oldu. İlk bölümünde itibaren birçok senarist ile çalışan dizinin son senaryo yazarları ise Günsu Teker, Fikret Bekler, Kerim Ceylan ve Elif Özüt’tü. Bu isimlerin yerine gelecek olan senaristler ise Duygu Tankaş ve Tunus Taşçı olarak belirlendi. Gelecek haftadan itibaren Tankaş ve Taşçı’nın kaleminden izleyeceğimiz dizi, yapılan bu hamle ile tekrardan eski günlerine dönecek mi merakla bekliyoruz. Aynı zamanda hikâyenin 3. Kişiler üzerinden ilerlemesini sevmeyen izleyici kitlesi, bu durumunda ortadan kalkmasını istiyor. İzleyiciler aynı zamanda, Serkan ve Eda’yı odak olarak alınmasını ve hikâyenin bu iki karakter üzerinden ilerlemesini istiyorlar.

   Senaristlerin henüz neye karar kıldıkları ve nasıl bir yol izleyeceklerini bilemiyoruz. Ancak, umarız ki istediklerini elde edebilirler. Netice 30 bölümdür yayında olan bir dizinin,  hemen final yapması beklenilen bir durum değil ve senaristlerin değişmesi ile de ilk adım atılmış olundu. İleride dizinin tekrardan canlanması için bu tarz değişikliklerin geleceğinden emin olabilirsiniz.

07-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar