Camdaki Kız Dizisi Yolda

Camdaki Kız Dizisi Yolda
Yapımcılığını OGM Pictures'in üstlendiği Camdaki Kız dizisinin çekimlerinin yakın bir zamanda başlanılacağı düşünülüyor.

Son zamanların en çok izlenilen ve kanallarının yüzünü güldürerek iyi reyting alan diziler Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı oldu. Aynı zaman Doğduğun Ev Kaderindir isimli diziyi de bunların arasına dâhil edebiliriz. Bu üç dizide, Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun eserlerinden uyarlama olarak karşımıza çıktılar. Kendisine gelen insanların hayat hikâyelerinden derleyip ortaya çıkardığı, karakterleri, hikâyesi ve olayları gerçek olan bu kitaplar, dizilere uyarlanmaya devam ediyor.

  Bu olay ilk defa İstanbullu Gelin ile ortaya çıkmıştı. Ancak senaristler kitaptaki hikâyeyi o kadar çok değiştirdi ki, artık gerçekten kitaptan esinlenilerek yazıldığına bin şahit gerekirdi. Kırmız Oda ve Masumlar Apartmanı ise bu durumun tam tersinde seyrediyor. Gerçek hikâyeyi bozmadan, sadece küçük dokunuşlarla ihtiyaç duyan bu iki dizi aldı başını gitti ve bu dizilerin arasına bir yenisi daha eklendi. Yine Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’na ait Camdaki Kız kitabı oldu.

Camdaki Kız     

      Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki yazısında, ekranlara yeni bir yapım geleceğini ve bu yapımın isminin ‘Camdaki Kız’ olduğunu açıkladı. Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir dizilerinin yapımcı şirketi olan OGM Pictures, diğer üç diziden aldığı olumlu geri dönüşlerin etkisi ile kolları sıvayıp yeni projeleri olan Camdaki Kız için çalışmalara başladılar bile.  Dizinin hazırlıkları hızlandırılırken,  cast çalışmaları ise hâlâ devam etmekte. Dizinin yönetmenliğini yapacak isim ise Nadim Güç olarak açıklandı. Nadim Güç, FOX TV’de yayınlanan Kadın dizisinin yönetmenliğini yapmıştı ve bildiğimiz gibi Kadın dizisi oldukça ses getirmişti.

     Dediğimiz gibi, dizinin hazırlıkları hızlandırılmaya başladı. Hatta bu ay içerisinde dizinin çekimlerine başlanılması düşünülüyor. Herkesin merak ettiği şey ise dizide kimlerin oynayacağıdır. Ancak bu konuda henüz bizimde herhangi bir bilgimiz yok. Sağlam bir hikâye ile çıkış yapması planlanana dizi için görüşler olumlu yönde seyrediyor. Peki ya diğer üç dizide olduğu gibi, yapımcı firma acaba bu diziden de beklediğini alabilecek mi? Bu sorunun cevabını ilerleyen aylarda alacağız.

02-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler