Mucize Doktor'dan Ayrılık Haberi

Mucize Doktor'dan Ayrılık Haberi
Bu Perşembe günü yayınlanacak Mucize Doktor'un yeni bölümde bir isim diziye veda ediyor. Peki ya diziden ayrılan isim kim?

FOX TV kanalında Perşembe günü yayınlanan Mucize Doktor, ikinci sezonun başlarında istediğini alamasa da, ilerleyen haftalarda durumu toparlayarak eski popülerliğini geri kazanmayı başladı. Ancak dizi, kendini, yeni yeni toparlamaya yeni başlamışken, kadrodan bir isimin ayrılacağı haberi geldi.

Diziden Kim Ayrılıyor?

   Dizide Adil karakterini canlandıran Reha Özcan, Mucize Doktor’un 48. Bölümünde diziden ayrılacak. Diziden ayrılacağını geçen hafta öğrenmiştik, ancak diziden nasıl ayrılacağını tam olarak bilmiyorduk. Yayınlanan dizi tanıtım videoları sayesinde ise bizlere bu konuda hakkında bilgi edinmemize yardımcı oldu.

   Ali Vefa’yı kendi muhbiri olarak kullanan Vuslat’ın adımları ve yaptıkları Adil’i çileden çıkarıp, fitilin ateşlenmesine sebep olacak. Adil ile Vuslat arasındaki çatışmayı ise 48. bölümde göreceğiz. Yeni bölümde Adil’in hastaneden ayrılması düşünülüyor ve böylelikle Reha Özcan’ın dizideki rolü bitmiş olacak. Diziden neden ayrıldığını henüz bilmiyoruz. Senaryo gereği de ayrılmış olabilir, kendi rızası ile de ayrılmış olabilir.

     55 yaşındaki usta oyuncu daha önceden; Saklı Kadın, 4. Osman, Naciye’yi Kim Sevmez, Adı Efsane, Üsküdar’a Giderken, Suskunlar, Fatih, Maral: En Güzel Hikâyem ve Bizim Hikâye isimli projelerde yer almıştı.

Yeni Bölümde Neler Olacak?

     Heyecanla beklediğimiz Mucize Doktor’un yeni bölümünde; Ali Vefa, yavaş yavaş Vuslat’ın ona vermiş olduğu görev olan muhbirliğin zorluklarını iliklerine kadar hissetmeye başlıyor. Aynı zaman da yönetimin değişmesinden olumsuz etkilenen Beliz, Tanju ve birçok kişi, yavaş yavaş Vuslat’a karşı saf tutmaya başlamış olmalarına rağmen herkesin eli kolu bağlı. Üzerindeki baskılara daha fazla dayanamayan Ali Vefa ise sonunda kendisine verilen görevi yapar ve Ferman ile arası bozulur. Ali’nin yaşadığı bu durum karşısında atık bir şeyler yapmak isteyen Adil, Vuslat’ın karşısına dikilir. Ancak Vuslat kolay lokma değil. Yeni bölümü ile 04 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’da FOX TV’de yayınlanacak olan Mucize Doktor’u, sitemizden canlı olarak full HD kalitede izleyebilirsiniz.

02-02-2021
Yazar Hakkında
Hamdi Çiçek

Hamdi Çiçek

22 yaşında ve üniversite mezunuyum. Dizi ve film izlemeyi ayrıca müzik dinlemeyi seviyorum, favori kitap yazarım J.R.R. Tolkien. Yaklaşık 2 - .. devamı.. mail
Yorumlar