Camdaki Kız dizisine süpriz transfer

Camdaki Kız dizisine süpriz transfer
Birkaç kanalda eserleri dizi olan ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından Kanal D ekranları için uyarlanan Camdaki Kız'ın yeni sezon çekimleri başladı.

Geçtiğimiz sezona damga vuran ve 2. sezonuna hazırlanan Camdaki Kız dizisine sürpriz bir transfer yapıldı. Dizi severler 2. sezon çekimleri hızla süren diziye renk getirecek olan karakteri ve o karakteri hangi ünlü oyuncunun canlandıracağını merak ediyor. Şimdi detaylar

Camdaki Kız dizisine sürpriz transfer! 

Geçtiğimiz sezon başlayan ve Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerini paylaştığı Camdaki Kız dizisi 2. sezon çekimleri başladı. Dizinin sezon finalinde ortaya çıkarak yardıma muhtaç Nalan'a yardım eli uzatan Hayri karakteri merak konusu oldu. Sezon finali yaparak tatile giren Camdaki Kız dizisine renk katacak olan Hayri karakteri için Cihangir Ceyhan ismi ortaya atıldı. Geçen sezon Show Tv ekranlarında yayınlanan Alev Alev dizisinde rol alan Cihangir Ceyhan, Sıfır Bir Adana dizisiyle ünlenmiş ve fenomen yapım Çukur dizisiyle yıldızını parlatmıştı.

Sezon finalinde çok konuşulmuştu

Birkaç kanalda eserleri dizi olan ünlü yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından Kanal D ekranları için uyarlanan Camdaki Kız'ın yeni sezon çekimleri başladı. 10 Haziran'da ekrana gelen 9. bölümüyle sezon finali yapan Camdaki Kız final sahnesi epey ses getirmişti. Yeni sezona düğün sahnesi ile başlayacak. Dizi severleri heyecanlandıran final bölümünde ise düğün için bekleyen Nalan, annesinden yardım istemiş ancak annesi yüz vermeyerek çekip gitmişti. Üzerinde gelinliğiyle otel odasının kapısında çaresizce ağlanan Nalan'a yüzü görünmeyen bir dost eli yardım etmişti. Hayri adındaki görevli kendisine yardım ederek üzerini örtmüştü. Tatil boyunca Hayri karakterinin detayları ve onu kimin canlandıracağı konuşuldu. Hatta yaz boyu dizideki Hayri karakteri için İbrahim Çelikkol, Celil Nalçakan ve Erkan Kolçak Köstendil simleri ortaya atıldıysa da bizzat bu isimler tarafından iddialar yalanlandı. Fısıltı gazetesinden alınan haberlere göre Hayri karakterinin sahibi Cihangir Ceyhan olduğu iddia edildi.
Sıfır Bir dizisindeki Cio karakteriyle hayran kitlesi oluşturan, daha sonra da Çukur dizisindeki  Azer rolüyle aranan oyuncu listesine adını yazdıran Cihangir Ceyhan son olarak Show TV'de yayınlanan Alev Alev'de başrol oynamıştı.

Kitaba göre Hayri ve Nalan, yakınlaşıyor

Diziye ilham kaynağı olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız kitabında Hayri, Nalan'ın şoförü olarak görev yapıyor. İlerleyen günlerde birbirlerine aşık olan ikili için bir macera başlıyor. Eğitimsiz biri olarak tarif edilen Hayri, köyden çalışmak için İstanbul'a gelir ve köşkte şoför olarak çalışmaya başlar. Sedat ile mutsuz bir evlilik yapan Nalan ise bebeğini de kaybeder ve depresyona girer. Bu durumda ona gerçek bir dost gibi yaklaşan Hayri ile arasında bir yakınlaşma olur.

21-08-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar