Alişan duygularını sosyal medyada paylaştı: Kaderin bize ne yazdığından habersizdik

Alişan duygularını sosyal medyada paylaştı: Kaderin bize ne yazdığından habersizdik
Alişan duygularını sosyal medyada paylaştı: Kaderin bize ne yazdığından habersizdik' Alişan abisinin kızları ile fotoğraf paylaştı.

Alişan duygularını sosyal medyada paylaştı: Kaderin bize ne yazdığından habersizdik' Alişan abisinin kızları ile fotoğraf paylaştı. Alişan'ın abisi kimdir? Alişan'nın abisi neden öldü? Selçuk Tektaş kimdir? Selçuk Tektaş'ın eşi. Selçuk Tektaş ne iş yapıyor? Alişan'ın yeni programı. Alişan'ın eşi. Buse Tektaş kimdir? Alişan sosyal medya hesabı. Selçuk Tektaş sosyal medya hesabı. Alişan ile ilgili tüm gelişmeler.

Geçtiğimiz ay şarkıcı Alişan'ın abisi Selçuk Tektaş, koronavirüs hastalığı nedeni ile hayatını kaybetti. Koronavirüse yakalandıktan sonra ağırlaşarak hastaneye kaldırılan Selçuk Tektaş, tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Abisi Selçuk Tektaş'ın ölümü ile zor günlerden geçen Alişan, duygularını sosyal medyada dile getirmeye devam ediyor.

Alişan, abisi Selçuk Tektaş'ın kızları ile birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşarak şu notu düştü;

'Bu fotoğrafı çektiğimizde hepimiz mutluyduk... Kaderin bize ne yazdığından habersizdik...Tatil planlarımız vardı, alınmış işler vardı, programlar vardı, gelecekle ilgili planlarımız vardı... Ama hiçbiri olmadı... Olamadı…Diyeceğim o ki ,tabi ki plansız programsız yaşanmaz, yapacağız, yapmaya devam edeceğiz...Ama sizin için plan yapan bir de Yaradan var, onu hiç aklınızdan çıkarmayın... Bugüne kadar kardeşim için dua eden, başsağlığı dileyen herkese buradan teşekkür ederim... Allah’ımdan Bu kovid belasının hayatımızdan bir an önce çıkmasını diliyorum... Kimse annesiz, babasız, evlatsız, kardeşsiz kalmasın inşallah... Kaybettiğimiz bütün hastalarımıza Allah’tan rahmet, şu anda hastanelerde bu beladan kurtulmak için şifa bekleyen herkese de acil şifalar diliyorum... Birisine dua edecekseniz lütfen sağlığı için dua edin...Gerisi boş, dünya boş..'

Abisinin ölümünün ardından oldukça zor günler geçiren ünlü şarkıcı, 14 Ağustos'ta Kıbrıs'ta sahneye çıktı. Sahnede duygusal anlar yaşayan Alişan, 'Kardeşimsiz ilk kez Kıbrıs'a geldim...Amacım burada size güzel bir gece yaşatmak.  Bu duygularım için kusura bakmayın...Dünya gerçekten çok boş! Kardeşinize, ailenize, sevdiklerinize, çocuklarınıza sahip çıkın... Çünkü bir anda yok olup gidiyorlar...Ellerinizden uçup gidiyorlar...İzninizle bugün tüm şarkılarımı kardeşim Selçuk için okuyacağım...' sözleri ile duygularını ifade etmişti.

Alişan kimdir?

19 Haziran 1976 yılında dünyaya gelen Alişan(Serkan Burak Tektaş), İstanbul doğumludur. Daha iki yaşındayken ezbere şarkı okumaya başlayan Alişan, bir çok albüm çıkarmıştır. Şarkıcılığın yanı sıra dizilerde de rol almıştır.

20-08-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar